2777
2789
اگر حق طلاق و حق حضانت داده بشه ولی حماقته همچین ازدواجیحالا با قسمت عروسیش موافقمولی مهریه کمه حداق ...

مهریه بهترین کاربردش برای زمان فوت مرد هست چون زن هیچ‌ ارث درست درمونی نمیبره اما مهریه چیزی هست که حداقل از یک عمر زحمت بشه چیزی برای زن بمونه 

شوهر خود من پراید هم نداشت با سختی و با هم به هر چی داریم رسیدیم فکر‌کنم ده تا سکه مهریه داشته باشم دور از جون چیزیش بشه بچه هم که ندارم هیچی برای من نمی‌مونه اما من بمیرم دار و ندارم واسه اون میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حاضرم با حق طلاق . جهیزیه هم نمیدم خودش بخره همون 14 تا سکه رو هم نمیبخوام

نه اینکارو نکن

راحت میتونه طلاقت بده و یه زن دیگه بگیره

کارزار اخراج افاغنه رو امضاء کنید👇👇:https://www.karzar.net/136819 بخدا یک دقیقه بیشتر طول نمیکشه. ایران چند سال دیگه مثل فلسطین میشه با این نرخ بالای زاد و ولدشون. به دخترامون تجاوز میکنن. هیزی میکنن. افغانیا برگردید کشور خودتون. ما شما رو نمیخواییم.
دختر خوبم کمه

عه یعنی من منحصر به فردم😌

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
امضات داغ دلمو تازه کرده خدا

💔💔ببخشید اگر ناراحتتون کردم،چون همیشه تو ذهنمه نتونستم غیر ارین امضامو بذارم

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

خیر مورد خوب زیاده 

کسی ک واقعا مورد خوب باشه میفهمه ک هرکسی قرو و عزتی داره و عروسو بدون عروسی خونه نمیبرن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

چند سالته مگه

دوماه به سی سالگیم مونده

دیوونم مگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه خیلی شوهر کردن چیز خااااصیه 

با هرشرایطی ک شده راه بیایم که فقط شوهر کنیم ایشالا

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

منم عین توام دوستای کودنم با سهمیه رفتن دکتر شد من ارشد گرفتم

نه عین من نیستی اگه بودی خودکشی میکردی،من دیپلم موندم💔