2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی نمیخام ولی۱۴ سکه ظلمه واقن کمه

در واقعیت هم عروسی نداشتم مهریمم صد ملیونه بر باعثش......

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

اره واقعا اگر واقعا خوب باشه ارزش داره . بعد من خودم اصلا پیشنهاد میدم بهش عروسی نگیریم دوست ندارم ی عده فامیل حسودمونو تو بهترین شب زندگیم ببینم . ی روز اتلیه و چند تا عکس و ی سفر و شروع زندگی . مهم اینه ادم یار خوب خودشو پیدا کنه مهریه و عروسی زیاد مهم نیست به نظرم حداقل برا من

من حاضرم با حق طلاق . جهیزیه هم نمیدم خودش بخره همون 14 تا سکه رو هم نمیبخوام

بعد اگر، مثلا بعد از ده سال زندگی، زحمت کشیدید یه اموالی به دست اوردید، نتونستید با هم ادامه بدید، فقط طلاق؟

پس حقتون از اون زندگی چی؟

حداقل ۱۴ سکه لازمه واقعا. 

مجردی ؟ازدواج خوب کن

بله مجردم

کیس خوب نیست

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
خب بگیره اگه قرار بود یکی دیگه رو بگیره فقط به خاطر مهریه وایساده همون بهتر بره یکی دیه رو بگیره

ماجرا اونجاس که مثلا تو ممکنه بچه داشته باشی... اون ول کنه بره با یکی دیگه و بچه دار شه. اون وسط ارثش بین بچه هاش تقسیم میشه. بچه شما چه گناهی کرده؟

حرفهاتون خیلی احساسی هست. 

بهتر دیپلم موندی من چه غلطی کردم مثلا با ارشد

دور ازجون شما

خیلی فرق داره 

شما از نظر جامعه و خودتون الان یک فرد تحصیلکرده هستین،اما من بیسواد جامعه که حتی برای مصاحبه کاری و دنبال کار گستن هم حرفی برای گفتن ندارم💔

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....