2777
2789
عنوان

شما باشین این کت شلوار رو میخرین

332 بازدید | 14 پست

الان لازمش ندارم

شاید یکی دوماه دیگه یه جشن بسیار رسمی داشته باشم اونموقع لازمم میشه

بخاطر همین ک الان لازمش ندارم یکم دو به شکم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگ رو تنش نایستاده

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

اگر پولش داشته باشم آره اگر نه همون موقع

آره الان پول دستم هست،منتها میگم شاید عاقلانه نباشه خزیدنش الان😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
قشنگ رو تنش نایستاده

کحاش بده بنظرت؟

نه جشن اون مدلی نیست

مجلس بسیار بسیار رسمی است😂

کت شلوار باید برای من این مدل زی س ینه رو بگیره و یکـــم کوتاهتر

من خودمم کوتاه میپسندم ولی الان یه مراسم رسمیه

نمیتونم کوتاه بپوشم

،اگه قیمتش خیلی می ارزه بخر

یک و نیم

پارچش هم مازراتی لمه اس

استارتر  عزیز💐                                                                          

اگر وقت آزاد داری و مایل هستی»» کار آنلاین همکاری در فروش«« را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

💌روبیکا @s_vhd62 📩

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

قشنگه پسند کردم خودمم تقریبا دارم مدل این 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

زیاد قشنگ نیست به قیمتش نمی ارزه قدیمی شده

اشتباه نکنی اینو بخری ها این مدل خیلیییییی قدیمیه

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشت و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری:)