2777
2789
عنوان

معلم و پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 16 پست
عزیزم من توی تاپیک یه خانمی که واقعا ازش دلگیر شدم هم گفتم، چرا ما خودمون رشته ها را مسخره میکنیم، ه ...

دقیقا 👍🏻

۹۰ درصد کنکوری ها سر همین مسئله حرف مردم دارن خودشونو میکشن که یه رشته ای قبول شن که شاید اصلا بهش علاقه ای نداشته باشن ولی بخاطر حرف مردم مجبور باشن انتخاب کنن . یه دوست دارم که دانشجوی فرهنگیانه بعد مادرش انقدر هر جا میشینه و از فرهنگیان بد میگه و هی سرزنش میکنه که این دوستم میگفت بخدا دیگه دیوونه شدم از دستش 

دقیقا 👍🏻۹۰ درصد کنکوری ها سر همین مسئله حرف مردم دارن خودشونو میکشن که یه رشته ای قبول شن که شاید ...

متاسفانه جامعه به این سمت کشیده شده، من خودم پزشکی را مثال میزنم، که اینقدر براش دست و پا میشکنند.چرا اینقدر امار خودکشی اومده بالا؟؟ چون طرف با یه امید واهی که پول درمیارم بقیه بله قربان گو میشند، بقیه زیر دست من کار میکنند میاد بالا.

بعد میبینه نه، جامعه اندازه و یا حتی کمتر از اقشار دیگه بهش احترام میذاره و درساش واقعا طاقت فرساس، پولی هم دستش را نمیگیره، میبینه به پوچی میرسه و خودکشی میکنه یا عاقل باشه رها میکنه و یا نادان باشه ادامه میده و هم زندکی خودش هم زندکی بیمارش را به فنا میده. چند روز پیش یه کنکوری توی همین سایت داشت میگفت من فقط به دکتر جماعت احترام می ذارم. به خدا اینا درده.‌ 

مردم ما میخواند همیشه دو دسته باشن، سفید و سیاه، رییس و کارگر

نمیدونند همه با هم کار میکنیم.

نمیدونم این بی فرهنگی جامعه در این مورد از کجا اومده، کاش درست بشه، چون واقعا خودمون هم هستیم که اسیبش را میبینیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.