2777
2789
عنوان

سوتی بدی دادم جلوش

258 بازدید | 19 پست

داشتیم با نامزدم خوب و خوش حرف میزدیم زیاد دعوا میکنیم امشب خیلی خوب بودیم باهم قرار بود بره بخوابه داشتیم حرفای آخرو راجب یکی از دوستامون میزدیم من داشتم میگفتم آره دختره با رضا و علی و یونس و همه درارتباطه از دهنم پرید گفتم خوشبحالش🤦🏻‍♀ بخدا بی منظور گفتم هواسم نبود اونم قاطی کرد گفت واست متاسفم همیشه باید ذاتتو نشون بدی من به کسایی که با یکی تا آخر هستن میگم خوشبحالشون بعد تو میگی خوشبحال دختره با همه اس گوشیو قطع کرد هرچی پیام میدم میگم اشتباه برداشت کردی جواب نمیده فکر کنم خوابیده 😢 باور کنید از دهنم پرید نمیدونم رو چه حسابی‌ اینو گفتم باز همه چیو خراب کردم چرا نمیتونم جلو دهنمو بگیرم مثل آدم رفتار کنم خدایا کاش بمیرم

حق داره ناراحت بشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد لوسهول کن پیام نده خودش میاد سمتت

آخه سابقم خرابه . ولی خب خودشم همیشه از این شوخی خا خرکی میکنه راجب دخترا اذیتم میکنه میخنده میگه خوشم میاد اذیتت کنم ولی من چیزی بگم قهر میکنه

آخه سابقم خرابه . ولی خب خودشم همیشه از این شوخی خا خرکی میکنه راجب دخترا اذیتم میکنه میخنده میگه خو ...

اگه باز از این شوخیا کرد توهم قهر کن

چقد بهش رو میدی

کاربری دست دونفره❤️

اگه باز از این شوخیا کرد توهم قهر کنچقد بهش رو میدی

قهر میکنم ولی مثل اون کینه ای نیستم تا بیاد سمتم دوتا حرف بزنه اشتی میکنم سریع. ولی خودش یه چیز کوچیک رو تا آخر عمر یادش نمیره همش میزنه تو سرم میگه تو فلان روز فلان حرفو زدی