داشتیم با نامزدم خوب و خوش حرف میزدیم زیاد دعوا میکنیم امشب خیلی خوب بودیم باهم قرار بود بره بخوابه داشتیم حرفای آخرو راجب یکی از دوستامون میزدیم من داشتم میگفتم آره دختره با رضا و علی و یونس و همه درارتباطه از دهنم پرید گفتم خوشبحالش🤦🏻♀ بخدا بی منظور گفتم هواسم نبود اونم قاطی کرد گفت واست متاسفم همیشه باید ذاتتو نشون بدی من به کسایی که با یکی تا آخر هستن میگم خوشبحالشون بعد تو میگی خوشبحال دختره با همه اس گوشیو قطع کرد هرچی پیام میدم میگم اشتباه برداشت کردی جواب نمیده فکر کنم خوابیده 😢 باور کنید از دهنم پرید نمیدونم رو چه حسابی اینو گفتم باز همه چیو خراب کردم چرا نمیتونم جلو دهنمو بگیرم مثل آدم رفتار کنم خدایا کاش بمیرم
نه اصلا اینجوری نیست، وقتی بی منظور یه حرفی از دهنت در میاد لازم نیست خودتو هی سرزنش کنی
درسته حرفت . خودش یه شوخی هایی راجب دخترا باهام میکنه میخوام سکته کنم بعد میخنده جوابشو میدم اون طلبکار میشه قهر میکنه😐همین امشب میگفت یکیاز دوستاتو بیار بعد هر هر میخندید منم گفتم خودت یکی از دوستاتو بیار میگفت من و تو فرق داریم تو باید حرف منو گوش کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.