2777
2789

سلام بچه ها امروز قرار بود که خالم دختر خاله هام دختر دایی هام بیان خونه خاهرم که ببینن چون تازه گرفتن 

اینجوری بگم که من یه دختر خاله دارم که بقیع فامیلم ازش خوشش نمیاد این دختر خالم یه بچع داره که خیلی خیلی بیش فعاله 

بزرگم هست حرفم نمیزنه تقریبا هفت هشت سالشه به وسایل خونه خاهرم دست میزد به مامانش گفتم بیا ببین چیکار میکنه یهو با صدای بلند تو روم گف که ببین چیکار میکنه منم گفتم بیا ببین چیکار میکنه 

اصلا اونقدر بهش برخورد که دیگه ببخشید فحش خیلی خیلی بد زیاد حرف بزنی میام دهنتو می...گام منم گفتم بیا ببینم چجوری میای که پاشد رفت به مامانم هم گف ریدم تو تربیتت واقعا ناراحت شدم 

چون بچش با چکش داشت کمد رو میشکست 

بچش و یه کتک باید می‌زدی ای حالی میده 😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم چی بگم واقعن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اون موقع مامان من از خونه منو بیرون میکرد هیچ وقت پشتم در نیومد تو این موقع ها

🥴🥴

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم