2777
2789

+ من دوست دارم که بیشتر بهم زنگ بزنی

- حتما

+ چون من اینو ازت خواستم میگی ؟

- آره

+ ولی من می‌خوام با خواست خودت بهم زنگ بزنی

- من می‌خوام که بهت زنگ بزنم برای همین بهت گفتم باشه

+ اگر از اول همین رو میخواستی چرا قبلا بهم بیشتر زنگ نمیزدی؟

- نمی‌دونستم که این موضوع برات اهمیت داره

+ پس واقعا نمی خواستی

- ببین تماس تلفنی اونقدر برای من مهم نیست ولی می‌خوام که تو احساس خوبی داشته باشی پس من خودمو با خواسته های تو وفق میدم  چون دوستت دارم ؛ چی پیچیدس اینجا ؟

+ چون فیلم ها و رسانه های اجتماعی این رو به من یاد دادن که اگر من مجبور باشم برای چیزهایی که می‌خوام از شوهرم درخواست کنم ؛ پس ما بهم نمیایم ؛ شوهر من باید هرچی من می‌خوام رو بخواد و ما باید از قبل بدونیم همدیگه رو چطور دوست داشته باشیم و چطور مورد دوست داشتن قرار بگیریم

- فیلم خیلی رمانتیکی میشه نه ؟

+ آره فیلم مورد علاقم

- ولی این زندگی واقعی نیست ؛ برای ساخت رابطه ای که میخوایم لازمه به همدیگه بگیم چطور می‌خوایم باهامون رفتار بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم باید همو بشناسین که بفهمی طرف مقابلت چی میخواد. برای همین نیازه که اوایل اگه از چیزی بدتون م ...

درسته ولی هیچی مثل حرف زدن و توضیح دادن رابطه رو اصلاح نمیکنه

درسته ولی هیچی مثل حرف زدن و توضیح دادن رابطه رو اصلاح نمیکنه

منو دوست پسرم اوایل همو می‌شناختیم خیلی دعوامون میشد ولی الان بعد دوسال داریم عقد میکنیم عین کف دستم میشناسمش یه کلمه حرف میزنه میفهمم منظورش چیه اونم همینجوری. قشنگ از حرف زدن ناراحت بودن یا عصبانی بودنمو میفهمه. فقط بخاطر اینکه تایم زیادیه که با همیم و همو شماختیم