2821
2789
عنوان

حوصله بابامو ندارم حقیقتا

93 بازدید | 8 پست

هر حرفی میزنه میره تو مخم انقدر بدی دیدم دلم سیاهه الانم اومده نشسته در قالب آدم منطقی که اصلا بهش نمیاد میخواد برای ازدواج منو راضی کنه ولی سخت در اشتباهه اون راست بره من میرم چپ چون نمیخوام مسیرمون یکی باشه

منم گفتم نظر من همینه نه باز میپیچونه بهش گفتم به تو ربطی نداره واقعا عصبیم کرده الان میخواد راضیم کنه شده آدم مهربون ۲۰ ساله روز خوش برام نزاشته حالم بهم میزنه

منم فقط مجبورم بگم نه چون طرز تفکر من خیلی باهاش فرق داره و آدمیه که فقط منطق خودشو قبول داره 

واقعا خستم هر روز دوست دارم بمیرم چرا جون منو نمیگیره خلاص شم بخدا

وای مگه اینقدر بده یکی از نزدیکانت راهشون با تو فرق کنه

اصلا حرف میزنه یارو میره رو مخت

دلت میخواد یه لحظه هم دیگه تو اون خونه نباشی

میفهممت

چندسالته عزیزم که میگه ازدواج کن😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موردی که میگه چه جور آدمی هست،مشخصاتش رو بگو ببینیم برای ازدواج مناسبه یا نه.

اصلا برام مهم نیست چجور آدمیه نمیخوام ازدواج کنم تموم شد رفت من اصلا ندیدمش به ازدواج سنتیم کلا اعتقادی ندارم

وای مگه اینقدر بده یکی از نزدیکانت راهشون با تو فرق کنهاصلا حرف میزنه یارو میره رو مختدلت میخواد یه ...

دقیقا کل زندگی میرن رو مخ من حوصلشونو ندارم بعد اومده تریپ ادم خوب گرفته 

۲۰ سالمه

سنتم زباد نیست که😐چی میگه زور میگه

بابا اینا فکر میکنن تو باید حتما ازدواج کنی وگرنه بدبختی همه مجردا بدبختن فقط متاهلا خوشبختن 

حالم ازشون بهم میخوره 

همه چی زوریه تو خونه مت نماز چادر حق بیرون رفتن نداریم پول بهم نمیدن عقاید عین اینارو باید داشته باشیم ازدواجم بایدیه

ولی کور خوندن

بابا اینا فکر میکنن تو باید حتما ازدواج کنی وگرنه بدبختی همه مجردا بدبختن فقط متاهلا خوشبختن حالم از ...

اره شرایط منم همین بود

ولی من حجاب و نمازو خودم دوسش دارم

ولی صد در صد قبول دارم پدرومادرا زندکی رو برا بچه هاشون زهر کردن به اسم صلاحتو میخوایم

میفهممت

بگو میخوای درس بخونی و نمیخوای ازدواج کنی

هرچی شد درسو بهونه کن و واقعا بخون و ازشون جدا شو

اره شرایط منم همین بودولی من حجاب و نمازو خودم دوسش دارمولی صد در صد قبول دارم پدرومادرا زندکی رو بر ...

اره مگه همین تا یه روز ازشوت جدا شم ازدواج که نمیکنم ذاتنم آدم سردیم حوصله ندارم نمیگم ازدواج بده هر کسی انتخابی داره اینکه میخوان به زور بدن به خوردت مسخرست

ببین زهر یه چیزی اونور تر این همیهش منو تحقیر میکنن بهم توهین میکنن تا حالا تو زندگی به هر چیزی خواستم نرسیدم نمیگم مقصر ۱۰۰ ولی ۷۰ درصد مقصرن واقعا خستم کردن

2825
2823
2791
2779
2792