2777
2789
عنوان

همسایمون یه دروغ عجیب میگه

631 بازدید | 34 پست

میگه که خواهر من که نه سالشه شیشه ی عقب ماشینو شکونده 

بعد خواهرم از دیروز با من  بوده صبح رفتیم مشاوره بیرون ناهار خوردیم رفتیم سازمان تامین اجتماعی بعد دکتر بعد داروخونه بعد اومدیم خونه و پنج دقیقه بعدش اومدن اینو گفتن 

دوربین دارن میگم فیلم دوربینو نشونم بده تا خسارتو بدیم میگه چون همسایه ایم میبخشم:/

چیو میبخشه؟کاری که نکردیم؟

میگم کو شکستگی؟میگه بردیم عوضش کردیم 

بعد شیشه هیچ چسبی روش نیست در صورتی که باید باشه

دوستِ پسرش میگه با هسته شلیل زده 

پسرش میگه با یخ زده بعد رفته از بابام معذرت خواهی ام کرده درصوذتی مه خواهر من دیروز اصلا توی محلمونم نبوده:/

به زنش میگم‌بگو به شوهرت بیاد شاید اشتباه گرفته با یکی‌دیگه

میگه خوشم نمیاد شوهرم با زن غریبه حرف بزنه عیب نداره دیگه فدا سرش😐😐😐

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

واا😐😑

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

بگو دفعه بعدی ازموتوری جنس نگیر اصلی نبوده درصد توهمش بدبوده

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به زنه بگو شوهرتو تعقیب کن ببین کجا رفته چیکار کرده که شیشه ماشینشو شکستن!

(بدجنس هم خودتونید😁)

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

واا😐😑

بعد از چی حرصم میگیره

میگه عیب نداره 😐

میگم خب چی عیب نداره وقتی این نزده 

میگه بابا بیخیال بچه اس فدا سرش😐

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بعد از چی حرصم میگیرهمیگه عیب نداره 😐میگم خب چی عیب نداره وقتی این نزده میگه بابا بیخیال بچه اس فدا ...

والا من که هنگ کردم اصن

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
بگو دفعه بعدی ازموتوری جنس نگیر اصلی نبوده درصد توهمش بدبوده

خیلی در مقابل منطق مقاومت میکنه

دلم میخواد ماشینشو بترکونم!

مامان بزرگم میگه قبلا مامان زنه همسایه ی ما بودن همینطور بودن همش به همسایه های دیگه تهمت میزدن

ولی آخه چرا

درکش نمیکنم 

بگو پس چیز ننت

ادامه بده همینو بهش میگم درو میبندم😂😂

بحث بخشش نیست برو بگو میخوام دوربین رو بببنم فقط دوربین

نشون نمیده

فقط میگه عیب نداره فدا سرش 

اشکال نداره 

عیب نداره بچه اس 

دروغ میگه بابا

بگو ثابت کن

یک‌کلام

ما تو راه مشهد بودیم تو جاده یه ماشینی برامو بووووووق میزد که نگهدار

ما هم فکر کردیم ادرس میخواد نگه داشتیم اومده میگه یه چیزی از ماشینتون در رفته خورده به سپر من

میگیم اخه یعنی چی ما چیزی از ماشین ننداختیم بیرون قالپاقمونم که سر جاشه لاستیکم که هست 

میگه نمیدونم ندیدم چی بود فقط چون حافظه ام خوبه پلاکتون رو حفظ کردم😐

رفتیم سپرو دیدیم خورد و خاکشیر یعنی انگار با تبر زده بودن‌وسطش گیر داده خسارت بده در صورتی که اصلا به ما ربطی نداشت پول حروم خوب از گلوشون میره پایین

تصادف کرده بود پول سپرو از ما میخواست

اخرش میگه شایدم از لاین رو به رو بوده به هر حال من میگذرم😑😑😑😐