2777
2789

لطفا هرکس سندروم روده تحریک پذیر داره علایمشا بگه 

من درد کل شکم دارم یا بالای شکم یا سمت راست یا سمت چپ یا پایین شکم اکثرا پایین شکم 

کاهش اشتها یعنی صبح دو لقمه ای بخورم تا فردا صبح همه تعجب کردن با من 

شکمم سفت شده انگار یه چیز سفت تو شکممه 

یه چیزی تو شکمم تکون می خوره دیگه نمی دونم حرکات روده است  خیلی عجیبه برام مثل جنین است انگار همون طور تو کل شکمم انگار همین جوره 

دردم به کمر می زنه 

یبوست دارم موقع دفع درد دارم 

نفخ شکمم که با قرص کمی کنترل می کنم 

ولی تا چیزی می خورم شکمم بزرگ میشه تا فردا صبح بعد ورمش خوب میشه باز دوباره آبم بخورم همین طوری میشم 

ورم زیر شکمم دارم لطفا شما هم علایمتونا بگید و راه چاره ای برای درد کم کردن علایم

از شکم تو هم همش صدای قاروغور طوری میاد ؟شکم من یه صداهایی ازش در میاد ابرو نذاشته واسه من مخصوصا دو ...

اولش تا به ماه همین طور بود بعد قرص دی سکلومین خوردم یه مدت بعد خوب شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شکم تو هم همش صدای قاروغور طوری میاد ؟شکم من یه صداهایی ازش در میاد ابرو نذاشته واسه من مخصوصا دو ...

تو همین علایم منا داری شکمم خیلی سنگینه انگار یه چیز سنگین داخلشه 

و حرکات عجیب غریب روده یانه

تو همین علایم منا داری شکمم خیلی سنگینه انگار یه چیز سنگین داخلشه و حرکات عجیب غریب روده یانه

اره همشو دارم به جز ورمه من خیلی لاغرم دقت نکردم باد میکنه شکمم یانه

در مورد کم اشتهایی ولی خیلی روزی یه وعده میخورم بعصا اصلنم احساس گشنگی ندارم

اره همشو دارم به جز ورمه من خیلی لاغرم دقت نکردم باد میکنه شکمم یانهدر مورد کم اشتهایی ولی خیلی روزی ...

منم خیلی لاغرم ولی می فهمم ورم کرده زیاد نیست طوری که شکمم خیلی بزرگ بشه 

دور نافم ورم می‌کنه صبح که بیدار میشم ورمش خوابیده بعد چیزی می خورم با همون آش همون کاسه

دقت نکردم راستش ولی بیش تر از همه چیز اون صداهاش اذیتم میکنه

منم یعنی اولش تا یه ماه کلا خجالت می کشیدم همه نگاهم می کردن بهشونم می گفتم که من این بیماری را دارم 

ولی خدا می دونه چه فکری با خودشون می کردن 😅 خلاصه از این قرص سه ورق خوردم صدا دیگه نداد ولی یبوستم بدتر شد با برگ سنا یه داروی دیگه ای است ما به بلوچی یه چیزی دیگه میگیم بهش ولی اسم فارسیشا نمی دوم شلکوک میگیم بهش 

یبوست بهتر می کرد تو هم بخور دیدی خوب شدی ولی کاش شکمم درد نمی داشت اینقدر سنگین نمی بود انگار یه وزنه پنج کیلویی داخل شکممه