2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته دیگه میرم مشهد انشالله.اگه جواب دادید منم لایک لطفاً

من دوسال پیش که رفتم حر عاملی برای کفش رفتم راضی بودم تنوع زیاد بود 

ولی بقیه ش رو فقط شنیدم اومدم بپرسم تایید بگیرم😄

مثلا مانتو گفتن طلاب

کیف گفتن وحیدی 

کفش حر عاملی مناسب بلور دانشگاه گرون شیک 

من دوسال پیش که رفتم حر عاملی برای کفش رفتم راضی بودم تنوع زیاد بود ولی بقیه ش رو فقط شنیدم اومدم بپ ...

منم عاشق خرید کردنم دوست دارم چیزایی بگیرم که شهر خودمون نیست ولی شوهرم همش میگه همه چیز همه جا هست ولی من قبول ندارم.مخصوصا عاشق خرید کیف ولباسم  

منم عاشق خرید کردنم دوست دارم چیزایی بگیرم که شهر خودمون نیست ولی شوهرم همش میگه همه چیز همه جا هست ...

اره شوهر منم میگه ولی من بهش میگم ببین اصلا قیمت مشهد بیشتر از شهر خودمونم باشه تنوعی که داره تو شهرای خودمون نیست

اره شوهر منم میگه ولی من بهش میگم ببین اصلا قیمت مشهد بیشتر از شهر خودمونم باشه تنوعی که داره تو شهر ...

جالبه پارسال که رفتیم یه کت چرم برا خودش خرید.انقدر دوسش داره بعد به من میگه همه چیز تو شهر خودمون هست   

جالبه پارسال که رفتیم یه کت چرم برا خودش خرید.انقدر دوسش داره بعد به من میگه همه چیز تو شهر خودمون ه ...

بذار بگن دلشون خوش باشه ما که آخر کار خودمونو میکنیم😄 

راستی از دوستام پرسیدم گفتن از طبقه پایین پاساژ آسمان دو هفده شهریور تمام روسری و شال دارن . 

تو همین پاساژا کیف و کیفشم دارن ولی باید بگردی قیمتا بالا پایین داره

اره راست میگی ممنون بابت ادرسا که دادی

قربونت عزیزم من باز اخر هفته بلیط دارم تا اون موقع ادرس جدید گیر اوردم تو همین تاپیک ریپلایت میکنم 🌷 التماس دعا خوش بگذره بهتون