shivaee مدیر استارتر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 2547 عنوان مشهدیا برای خرید راهنمایی میکنید لطفا 88 بازدید | 13 پست کیف و کفش مانتو مدل جلو بسته لوازم تحریرروسری و شال شیک شله مشهدی خوشمزه پدرمادر پسند 😅 1403/05/22 | 19:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_عدد_آدمیزاد عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2886 اینستا داری؟ شله مشهدی شله علیزاده رو سرچ کن، رستوران علیزاده، تو بلوار شاهنامه جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
یه_عدد_آدمیزاد عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2886 واسه کفش و مانتو هم شنیدم چهارراه میلاد خوبه، ۱۷ شهریورم خوبه جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
صدای_باد عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 12789 منم هفته دیگه میرم مشهد انشالله.اگه جواب دادید منم لایک لطفاً
shivaee مدیر استارتر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 2547 منم هفته دیگه میرم مشهد انشالله.اگه جواب دادید منم لایک لطفاً من دوسال پیش که رفتم حر عاملی برای کفش رفتم راضی بودم تنوع زیاد بود ولی بقیه ش رو فقط شنیدم اومدم بپرسم تایید بگیرم😄 مثلا مانتو گفتن طلابکیف گفتن وحیدی کفش حر عاملی مناسب بلور دانشگاه گرون شیک
shivaee مدیر استارتر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 2547 اینستا داری؟ شله مشهدی شله علیزاده رو سرچ کن، رستوران علیزاده، تو بلوار شاهنامه اره سرچ میکنم . مرسی❤️
صدای_باد عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 12789 من دوسال پیش که رفتم حر عاملی برای کفش رفتم راضی بودم تنوع زیاد بود ولی بقیه ش رو فقط شنیدم اومدم بپ ... منم عاشق خرید کردنم دوست دارم چیزایی بگیرم که شهر خودمون نیست ولی شوهرم همش میگه همه چیز همه جا هست ولی من قبول ندارم.مخصوصا عاشق خرید کیف ولباسم
shivaee مدیر استارتر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 2547 منم عاشق خرید کردنم دوست دارم چیزایی بگیرم که شهر خودمون نیست ولی شوهرم همش میگه همه چیز همه جا هست ... اره شوهر منم میگه ولی من بهش میگم ببین اصلا قیمت مشهد بیشتر از شهر خودمونم باشه تنوعی که داره تو شهرای خودمون نیست
صدای_باد عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 12789 اره شوهر منم میگه ولی من بهش میگم ببین اصلا قیمت مشهد بیشتر از شهر خودمونم باشه تنوعی که داره تو شهر ... جالبه پارسال که رفتیم یه کت چرم برا خودش خرید.انقدر دوسش داره بعد به من میگه همه چیز تو شهر خودمون هست
shivaee مدیر استارتر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 2547 جالبه پارسال که رفتیم یه کت چرم برا خودش خرید.انقدر دوسش داره بعد به من میگه همه چیز تو شهر خودمون ه ... بذار بگن دلشون خوش باشه ما که آخر کار خودمونو میکنیم😄 راستی از دوستام پرسیدم گفتن از طبقه پایین پاساژ آسمان دو هفده شهریور تمام روسری و شال دارن . تو همین پاساژا کیف و کیفشم دارن ولی باید بگردی قیمتا بالا پایین داره
صدای_باد عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 12789 بذار بگن دلشون خوش باشه ما که آخر کار خودمونو میکنیم😄 راستی از دوستام پرسیدم گفتن از طبقه پایین پاس ... اره راست میگی ممنون بابت ادرسا که دادی
shivaee مدیر استارتر عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 2547 اره راست میگی ممنون بابت ادرسا که دادی قربونت عزیزم من باز اخر هفته بلیط دارم تا اون موقع ادرس جدید گیر اوردم تو همین تاپیک ریپلایت میکنم 🌷 التماس دعا خوش بگذره بهتون
alishah66 عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 5530 من دوسال پیش که رفتم حر عاملی برای کفش رفتم راضی بودم تنوع زیاد بود ولی بقیه ش رو فقط شنیدم اومدم بپ ... همه جا رو ک یاد داری