2777
2789
عنوان

دانشگاه رفتن یا کار کردن

138 بازدید | 7 پست

امسال سال اول دانشگاهمه و هنوز تصمیم نگرفتم چه رشته ای بخونم 😑 نظرم رو طراحی دوخته اما رشته سختیه که اگه برم نمیتونم در کنارش کار کنم .

اما به شیرینی پزی علاقه دارم . تو خونه که کیک و دسر درست میکنم حتی برا اولین بار ک ی چیزایی درست کردم خیلی خوب شده و همه دوست داشتن استعدادشم دارم 

حالا به سرم زده امسال دانشگاه نرم شیرینی پزی یاد بگیرم 

فکر پیجم کردم شرایط طوریه که اگه پیج بزنم زود بالا میره 

حالا در کنارش امسال قراره کارای دیگه ای هم انجام بدم مثلا دارم زبان میخونم که کامل یاد بگیرم و بعدا ازمون بدم مدرک بگیرم . چند وقته فکرم خیلی درگیره 😑نمیدونم واقعا چی کار کنم 

من رشته سه سال هنرستانم طراحی دوخت بود امسال هم سال اولمه ولی نمیرم چون خیلی سخته خیلی یعنی سخته ها ...

اره میدونم خیلی سخته برا همین دو دل شدم که برم یا نه اگه برم کل این چند سال باید فقط رو دانشگاه رفتن و کارای دانشگاه مانور بدم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشته سه سال هنرستانم طراحی دوخت بود امسال هم سال اولمه ولی نمیرم چون خیلی سخته خیلی یعنی سخته ها ...

جدی سخته؟؟

منو باش که فکر میکردم آسون ترین رشتس 🤦‍♀️

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤