2777
2789
عنوان

از بیکاری رسیدم به برنامه کودک دیدن🐣💞

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 53 پست
پس راه حل همینهیه ماه آینده ام همین کار میکنمتا برم مسافرت

من دیگ خسته شدم این ی ماه آخر و میخوام ی کاری کنم البته کلاس زبانم بودم 

از سال بعدم ترم تابستونی برمیدارم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش اشنا برام ولی یادم نمیاد قبلا رفتم یا نه

به احتمال خیلی زیاد قبلا رفتین 

وقتی توی گوگل درباره چیزی سرچ میکنی از این سایت هم مطلب میاره 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
به نام خدا یک عدد دانشجو کارشناسی اتاق عملرشته ای زیبا که عشق فراوان نیاز داره درس های سختی دارهکارا ...

واااای من خیلی گیج شدم، بین تجربی و انسانی، انسانی و دوست دارم وکاااااات ،ولی میگن بده خوب نیس دردسر داره فلانه و.. الان علاقم رفته تجربی اما تجربیم علاقه به دکتری و جراحی و عمل ندارم هول میشم ..

خیلی دوراهی سختیم😩😩😩

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

پس حال کن کلا ک بیکارنیستی لذت ببراگرادم همیشه بیکارباشه سخته الان وقت حال کردنه

من تا وقتی مشغولم میگم وای خسته شدم استراحت

تا استراحتم میگم وای خدا چیه این همه بیکاری میخوام برم بیرون خونه کار مفید کنم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من دیگ خسته شدم این ی ماه آخر و میخوام ی کاری کنم البته کلاس زبانم بودم از سال بعدم ترم تابستونی برم ...

من هیچ کلاسی هم نرفتم 

امیدم این بود هر روز میرم بیرون گرما خیلی اجازه نداد

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
واااای من خیلی گیج شدم، بین تجربی و انسانی، انسانی و دوست دارم وکاااااات ،ولی میگن بده خوب نیس دردسر ...

خوب برای تجربی اگه رشته ای میخوای بدون خون و تمیز باشه 

کارشناسی تغذیه فیزیوتراپی واقعا فوق العاده ان 

سلام تازه شدی من😂

سلام من جدید 😂

سلام من جدید 😂

من نسخه قدیمی ترم😂 تازه تو بیکاری من ساعت ۴ صب میرم سر کار تا ۱ بعد غذا میخورم بعد میرم باشگاه بعد برمیگردم میشینم فیلمو برنامه کودک میبینم تا ۱ شب بعد کلا روزی ۵ ساعتم نمیخابم فک‌کنم🥲😐 

البته دارم کار واسه بعد از ظهر به بعدمم جور میکنم ولی خدایی نمیخااابم باید انیمیشن ببینم🥲😂

حالم دیگ از اینستا به هم میخورهخسته شدم از دستش

منم حس میکنم افسرده شدم میخوام برم دکتر اعصاب شوهرم میگه های به خودت تلقین میکنی حالت بدتر داره میشه هیی چی بگم دیگه میخواستم برم سرکار گفت حقوقش کمه نزاشت ماشینم نداریم برم باشگاه چون شهرستانیم اتوبوس و مترو و ایناام نیست 

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
من نسخه قدیمی ترم😂 تازه تو بیکاری من ساعت ۴ صب میرم سر کار تا ۱ بعد غذا میخورم بعد میرم باشگاه بعد ...

عاشق سبک زندگیت شدم ک 😁😂

منم حس میکنم افسرده شدم میخوام برم دکتر اعصاب شوهرم میگه های به خودت تلقین میکنی حالت بدتر داره میشه ...

اکه بیکاری خیلی طول بکشه واقعا ادم افسرده میکنه

حتی اگه کاری هم نداری داخل خونه کلاس های انلاین ثبت نام کنی

یا یه شغلی مثل عروسک سازی اینا که داخل خونه باشه

اکه بیکاری خیلی طول بکشه واقعا ادم افسرده میکنهحتی اگه کاری هم نداری داخل خونه کلاس های انلاین ثبت ن ...

میدونی با خودم میگم اخرش که چی کلاس کیک انلاین شرکت کردم همونارو هنوز انجام ندادم ادم پیگیری نیستم کلا جدیدا حالم از خودم بهم میخوره

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊