2777
2789
عنوان

از بیکاری رسیدم به برنامه کودک دیدن🐣💞

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 53 پست

فک کردم فقط منم دختر کفشدوزکی با ذوق میبینم

تازه دیروز با همسر و بچه ها من شگفت انگیز ۴ رو دیدیم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دانشجوام. همیشه خونه ام و وول میخورم. خواب فقط کلاس زبان و تلویزیون و ورق زدن کتاب همین

ترم تابستانه باید برداریم فکر کنم🙄😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
فک کردم فقط منم دختر کفشدوزکی با ذوق میبینمتازه دیروز با همسر و بچه ها من شگفت انگیز ۴ رو دیدیم

نه اینجور که معلومه زیادیم 😁

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
سایت ویرگول چه جوریاست ؟

کسایی که دست به قلم هستن و درباره موضوعات مختلف مقاله یا متن مینویسن و هر کسی هم عضو بشه میتونه بنویسه

از مطالب سیاسی و فرهنگی و دینی و سلامتی و سبک زندگی تا معرفی و خلاصه کتاب و یادگیری زبان انگلیسی و برنامه نویسی‌ و..

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
خانواده دکتر ارنست ببین وپینوکیو😍

وای من دکتر ارنست خیلی دوست دارم

وقت بیکاری به خودم میرسم از لحاظ نظافت و رنگ مو و اصلاح صورت و.. چون این حالمو خوب میکنه 

کتاب خوب اگه داشته باشم میخونم 

میام سایت، میرم کانالامو چک میکنم 

لیست برنامه هامو چک میکنم که وقتی حقوق گرفتم چیکاراش کنم 

به کارای خونه میرسم، آشپزی میکنم اینم حالمو خوب میکنه 

کسایی که دست به قلم هستن و درباره موضوعات مختلف مقاله یا متن مینویسن و هر کسی هم عضو بشه میتونه بنوی ...

اسمش اشنا برام ولی یادم نمیاد قبلا رفتم یا نه

یکسره یا اینستا ولم یا فیلم کره ای یا تایلندی نگا میکنم

حالم دیگ از اینستا به هم میخوره

خسته شدم از دستش

ترم تابستانه باید برداریم فکر کنم🙄😂

میخواستم بردارم اما انداخته بودن شهرستان که والدینم اجازه ندادن برم. اگرکلا اینطوری باشه کلا ترم تابستانه رو بایدخط بزنم

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
به نام خدا یک عدد دانشجو کارشناسی اتاق عملرشته ای زیبا که عشق فراوان نیاز داره درس های سختی دارهکارا ...

پس حال کن کلا ک بیکارنیستی لذت ببراگرادم همیشه بیکارباشه سخته الان وقت حال کردنه