2777
2789

بنظرتون بین پرستاری و اتاق عمل و هوشبری کدوم بهتره اصلا درامد داره؟ جوری نباشه ک چهارسال وقت بزارم تهش درامدی نداشته باشم نه وقت ازاد نه درامدی 

از طرفی میگم برم ارایشگری قید درسو بزنم ، حداقل درآمدش همین حقوق کارمندیه ، حداکثرش معلوم نیس 

لطفا نگین علاقه 

بگین شما بودین چ میکردین 

نمیخام شغلی داشته باشم ک درامدم کم باشه

لطفا از تجربیاتتون بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید شخصیت و بافت شما مناسب کدوم یکیه.من به شخصه آدم بله قربانگو نبودم و نیستم و دنبال دردسر بودم واسه همین سمت شغل دولتی و در کل کاری که کارفرما بالاسرم باشه نرفتم

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

من یک عدد کارمندم با ۱۸ شال سابقه اگر به عقب برمیگشتم حتما میرفتم معلمی جو ارایشگاه را دوست دارم گاها دیدم جو بعضی از محیطهای ارایشگری خیلی حسادت توش زیاده واینکه توی دراز مدت آسیب فیزیکیش زیاده

کلاسی که پرستاری و هوشبری و اینا داره آرایشگری نداره لااقل این علمه

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

هر کدومش مزایا و معایبی داره رو کاغذ بنویس ببین کدوم بهتره برات اگه هر دو مساوی بودن اونی که بهش علاقه داری انتخاب کن 

من خودم شخصا علاقه ای ب محیط آرایشگاه ندارم تازگی‌ها هم همه آرایشگر شدن و رقابت سخت شده. ولی پرستاری خب خیلی پرستیژ و وجهه اجتماعی داره حقوقش معمولیه برای خانم خوبه ولی برای آقا خیر

خوب معلومه من به شخصه درس خوندن رو انتخاب می کردم هم ارزشت بالا میره هم حقوق ثابت و بازنشستگی داره هم بیمه درمان هم باسوادی دیگه جامعه عوض شده حداقل یه لیسانس باید داشته باشی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

خب من خودم ارایشگری میلیارد تومن در ماه هم درامد داشته باشه هرگز نمیرم چون اصلا دوست ندارم

بعدم‌ همه ارایشگرا ک پولدار نیستن بعًیا یکی دوتا مشتری در روز هم ندارن.باید کارت تمیز باشه و روابط عمومی بالایی هم داشته باشی. علاقه مهمه ولی استعداد مهمتره. بایو ی دوره بری ببینی اصلا میتونی اونطور ک باید و شاید از پس اش بربیای یا نه

راستش با توجه به چیزی که تو خانمهای سن بالای اطرافم میبینم اونایی که شغل ثابتی داشتن و حقوق بگیر بودن الان بعد بازنشستگی که به هر حال ادم دیگه خیلی حال و حوصله کار کردن نداره راحت دارن استراحت و تفریح میکنن و سر ماه حقوق بازنشستگی رو هم میگیرن

کار آزاد مثل همون ارایشگری که گفتی یعنی یه فعالیت تقریبا مادام العمر حتی اگه صرفا مدیریت مجموعه باشه

پرستاری یه شغلیه که تو جهان هم رده پزشکی هست حقوقشون هم تفاوتی با پزشک نداره یکم تو ایران مورد بی مهری قرار گرفته که ایشاله اونم درست میشه 

مدرکش حداقل بگیر بعد شاغل. هم شدی روزای تعطیل برو آموزش آرایشگری