2777
2789
عنوان

اگه این خواستگارتون باشه

393 بازدید | 43 پست

بچه ها برای من نیست این مسئله 

اگه با شرایط خواستگارتون باشه قدو قیافه و تیپ و اخلاق و خانواده و همه چیزش عالی باشه فقط بخاطر اینکه علاقه نداشته تو سن کم مدرسه رو رها کرده  رفته تو خیطه خودش کار کرده ( در این حد که تو سن ۲۵ دوتا ماشین خارجی داره و ... ) 

حالا دختر فوق لیسانس و معلم باشه به مشکل میخورن ؟ 

من نظرم اینه برن مشاوره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صرفا داشتن مدرک تحصیلی، سواد و شخصیت اجتماعی نمیاره🤌🏻

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

من شخصا هیچ جوره برنمیتابم تحصیلات دانشگاهی نداشته باشه اون طرف اصلا برام قابل تصور نیست 

بستگی به اون خانم و دیدش به زندگی داره 

اگه ادم عمیق و اهل مطالعه و معنا باشه نمیتونه ولی اگه پولکی و مادی گرا باشه شاید بتونه کنار بیاد

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  

من حاضر نیستم

کسی که تحصیل نداره غالبا مطالعه هم نداره کلام و نگارش شیوا هم نداره و حرف مشترک باهاش کمه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
صرفا داشتن مدرک تحصیلی، سواد و شخصیت اجتماعی نمیاره🤌🏻

اخه نداشتنش هم سواد و شخصیت نمیاره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم