2777
2789
طبیعی قبلش زجر میکشیسزارین بعدش اذیت میشیسزارین ملکه طوریه و طبیعی...😂دیگه خود دانی

سزارین بعدش با دارو درد میشه کم کنترل کرد اما طبیعی باید چندین ساعت درد وحشتناک تحمل کرد

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه نداشتم ولی از هرکسی پرسیدم گفتن سزارین ..

خودمم سزارین اختیاری میشم ...

از اطرافیان ک طبیعی بودن و پرسیدم همش نالیدن از بخیه ها و عفونتش و خوب نشدنش 

حتی دو نفرشون تا دوماه نمیتونست صاف بشینه....

بنظرم اگ‌ادم قرار بهیه بخوره خوب رو شکم بخوره ک حداقل ببینش و برا دستشویی اونقدر مشکل نداشته باشه  

اگ  با اپیدرالم بخاییم طبیعی زایمان کنیم 

خب چ کاریه حالا ک قرار به بی حسیه همون بی حسی سزارین رو میشیم

منم چند سال پیش تو این موقعیت بودم تو بارداری هم افسردگی گرفته بودم هر کاری کردم با طبیعی کنار نیومدم این که از واژن بیاد بیرون رفتم سز اختیاری دوبار سز شدم برگردم عقب بازم انتخابم سز هست اگه پولش رو داری برو سز 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه داری و شب بیداری و واکسن زدن و اینا وحشتناک تره

زایمان خودتیو خودت دردم با مسکن اکی میشه یا مقطعیه

بدن هرکسم متفاوته یکی طبیعی براش عالیه یکی سزارین 

مامان دوتا گل پسر

با توجه که من تجربه ی هر کدوم رو دارم بهت میگم . خودت تصمیم بگیر. طبیعی درد داره ولی فقط همون یه روزه . درسته قبل سزارین درد نداری ولی بعدش که اثر بی حسی می‌ره دردا شروع میشه یکی باید باشه که خیلی خیلی کمکت باشه چون حتی برای بلند شدن و نشستن و رفتن به دستشویی به کمک احتیاج داری تنهایی نمیتونی حتی از جات بلند بشی تا کم کم بعد ده روز بهتر میشی 

میشه دلیل بگید تجربه دارید؟

تجربه که ندارم 

ولی از گشادی واژن ، تکرر ادرار ، افتادگی مثانه،  کمردرد های مزمن میترسم . هرچند که معلوم نیست موارد دیگه اش اتفاق بیفته یا نه به شانس بستگی داره ولی گشادی واژن به صورت قطعی و صد درصد اتفاق میوفته 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

چه عوارضی میشه بگید

چسبندگی رحم و روده و مثانه و شکم آویزون عوارض بی حسی یا بیهوشی و کمر درد و....یه جراحی بزرگه دیگه بعداز عمل قلب سزارین سخته۷لایه شکم رو برش میدن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
به عنوان کسی که دوتا سزارین داشته میگم طبیعی درسته سزارین راحته ولی عوارض داره

چه عوارضی؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
سزارین چن وقت بعدش ازیت میشی؟

فقط سه روز استراحت میکنی 

اصلا هم اینارو قبول ندارم که سزارین بعدش سختی داره،طبیعی قبلش

طبیعی حین و بعدش زجر میکشی

برای همه عوارضش باید دوباره بری جراحی بشی

که افتادگی رحمت رو دست کنن پارگی  و زخم دهانه رحمت رو درست کنن

ولی سزارین یبار میری تو عرض نیم ساعت تموم میشی میای بیرون یه هفته هم داروهاتو مصرف میکنی(تو طبیعی هم باید دادو بخوری)

سزارین بدون سوند عالیه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

منم ب حرف بقیه ک میگفتن طبیعی خوبه وماتجربه داریم و... گوش کردم رفتم برای طبیعی بیچاااااره شدم.همجام پاره شدامابچه نیومد.حتی باامپول فشار‌.بعدش بردندم سزارین راحت زاییدم واومدم هر۴ساعت شیاف زدم هیچی نفهمیدم اصلا.