2777
2789
عنوان

کمکم کنین یعنی حاملم

224 بازدید | 10 پست

۱۵ روز از پریودم گذشته ۶ روز پیش رابطه بدون محافظت داشتم دو روزه خیلی حالم بده حالت تهوع و معده درد و سر درد رفتم دکتر سرم نوشت گفت تا ازامایش ندادی نزنی منم چون خیلی حالم بد بود زدم اما یکم بهتر شدم و حالت تهوع هنوز دارم الان یعنی باردار بودم اگه بوده باشیم به این زودی علائمشو نشون میده کسی بوده اینجوری باشه؟

بیبی چک بزن حتما

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا تلقینه حتی اگر حامله هم باشی این علائم زود خودشو نشون نمیده از اثار دیدن فیلم ایرانیه با یه عوق ...

من مجردم گاهی وقتا حالت تهوع دارم یعنی حاملم؟چرت🤣

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.