2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۸۰ بودم با اراده قوی ورزش مرتب ۶۹شدم

میشه بگید چکار من عصابم داغون میشه مغزم کار نمیکنه خیلی وحشی میشم بخدا

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)

یعنی هیچوقت وزن بالا نبودم به خاطر یه دوره کرونا افسردگی بعدش مشکل معده شدم ۸۰واگرنه وزن م همیشه ۶۳بود 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

برای لاغری 

غذا به اندازه بخور مثلا اگه ناهار دو تا بشقاب میخوردی الان یک دونه بشقاب غذا بخور و همینجوری کم کم غذاتو کم کن و زیاد نخور 

بعد حتما ورزش داشته باش در طول روز یا در هفته حداقل ۳ روزشو ورزش کن 

برای لاغری غذا به اندازه بخور مثلا اگه ناهار دو تا بشقاب میخوردی الان یک دونه بشقاب غذا بخور و همینج ...

ممنون 

میشه بگید چکار من عصابم داغون میشه مغزم کار نمیکنه خیلی وحشی میشم بخدا

برو باشگاه 

ورزش که شروع کردی به طور خودکار مصرف غذا ت م کم میشه یجوری که انگار معده جمع میشه 

خواهرمم چاق بود بعد باشگاه دیگه اشتهاش کم شد

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

من تقریبا رسیده بودم به ۸۰

الان ۷۱.۵۰۰

تقریبا دوماهه رژیم میگیرم ولی اخر هفته ها اصلااااا رعایت نمیکنم ،اگر میکردم خیلی بیشتر اومده بودم پایین

البتع من تو مدت کمی وزنم بالا رفت

۵۷ بودم توی ۱۰ ماه ،یکسال شدم۸۰

بدنم خیلی ترک خورد

من کلا از اون ادمایی نیستم که گشنم بشه فقط دلم میخواد یه چیزی بخورم سعی میکنم تو این مدت تو خونه غذا درست نکنم خوراکی نخرم

شده از صبح تا عصر فقط دوتا خرما با یه نسکافه خوردم 

برو باشگاه ورزش که شروع کردی به طور خودکار مصرف غذا ت م کم میشه یجوری که انگار معده جمع میشه خواهرمم ...

من همه راه رفتم قرص ، باشگاه ، کم خوری ، سالم خوری اما نمی‌دونم چرا واقعا 

من تقریبا رسیده بودم به ۸۰الان ۷۱.۵۰۰تقریبا دوماهه رژیم میگیرم ولی اخر هفته ها اصلااااا رعایت نمیکنم ...

آفرین 👏