2777
2789
قدو وزنت چقدره؟من امروز رژیمم و شروع کردم البته یکی دو ماه پیش همین رژیمو گرفتم تو 20 روز 3 کیلو کم ...

من وزنم بالا 100

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
من تقریبا رسیده بودم به ۸۰الان ۷۱.۵۰۰تقریبا دوماهه رژیم میگیرم ولی اخر هفته ها اصلااااا رعایت نمیکنم ...

من دلیل چاقیمو پیدا کردم اون زمانی که ۵۷ بودم مرتب باشگاه میرفتم به خودم میرسیدم

بعد بخاطر یسری دلایل پرخوری عصبی گرفتم باشگاه کامل قطع کردم 

اینجوری شدم

الان دارم سعی میکنم به جز رژیم بیشتر به خودم بریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلیل چاقیمو پیدا کردم اون زمانی که ۵۷ بودم مرتب باشگاه میرفتم به خودم میرسیدمبعد بخاطر یسری دلایل ...

من ارادم ضعیف 

منم همین بودم دقیقا به خاطر همین اینهمه توضیح دادم چون کاملا شرایطتت رو درک میکنمبه چشم رژیم بهش نگا ...

بخدا کم کردم اما نتونستم باز اضافه کردم

من همه راه رفتم قرص ، باشگاه ، کم خوری ، سالم خوری اما نمی‌دونم چرا واقعا

افسردگی داری؟؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

چه قرصی رو خوردی 

استپ شکن باید بخورین شما

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم

چه قرصی رو خوردی 

استپ شکن باید بخورین شما

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم