2777
2789
عنوان

ریزش مو توروخدا بیاید

98 بازدید | 21 پست

بچه ها خیلیییییییی موهام میریزه کارم شده غصه خوردن هزینه دکترم ندارم چیکار کنم آزمایشا ام خیلی هزینش بالاس بیمه ام نداریم 

ی راه خونگی بگید یکمم جلوشو بگیره خواهشا. موهام خیلییی پر بودد الان قشنگ مث دم موشه مخصوصا ته موهام اصلا جونی نداره کف سرمم خیلی درد میکنه😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

کارم شده فقط فکر و خیال واسه ریزش همزمان هم دیوونه میشم هم کچل😭😭😭

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرست رو کم کن

من کلی دارو زدم دکترم رفتم(از ندادم) هیچی بدتر از استرس ب مو و بدن اسییب نمیزنه و استرسایی ک الان داری تازه بعد ۴ تا ۶ ماه اثرشون رو نشون میده روی مو و پوست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

باید حتما ازمایش بدی ( من همه ی راه های روغن و حنا و داروهای گیاهی رو رفتم هیچکدوم تاثیری نداشت فقط ازمایش جوابه)

قیمت ازمایشگاه بیمارستان دولتی خیلی کمتره برو اونجا

چطور بیمه ندارین این روزا بیمه داشتن خیلی مهمه سعی کن یه شماوره بیمه از دفترای بیمه بگیری یه بیمه معقولو شروع کن

اینجوری بعدها که مریضی ادم بیشتر میشه دیگه نمیدونی چیکار کنی

استرست رو کم کنمن کلی دارو زدم دکترم رفتم(از ندادم) هیچی بدتر از استرس ب مو و بدن اسییب نمیزنه و است ...

وای دست خودم نیس کلا آدم استرسی ام 🥲

باید حتما ازمایش بدی ( من همه ی راه های روغن و حنا و داروهای گیاهی رو رفتم هیچکدوم تاثیری نداشت فقط ...

مرسی عزیزم شما ریزش موهات درمان شد؟؟

مکمل اهن بخور.در کنارش هم مکمل فولیکوژن بخور.

آهن میخورم 🥲یمدت بیوتین هم خوردم ولی اثری نداشت 

حنا بزن به موهات یکساعت یا دوساعت قبل حموم چربی رو میبره موها نمی‌ریزهشامپو ضد ریزش بگیر ویتامین آهن ...

شامپو گرفتم ولی اصلا تاثیری نداشت 

حنا بی رنگ میشه؟یا حتما از اون حنا باید باشه؟