dokhimarii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 542 عنوان راحل بدید لطفاً😭😭 267 بازدید | 14 پست سلام بچه ها من برا جاهازم چند دست لحاف دشک دوختم الان دیدم توش یه حشره هایی در میاد چطوری از بین ببرمشون اگه راحل دارید بگید لطفاً ممنونم 1403/05/22 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 34110 پهن کن بیرون هوا بخوره شاید رفتن خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8987 حتما پشمیهبیب میگن همچین چیزیبرو عطاری نفتالین بگیر بزار توشیا از همون عطاری بپرس مطمئن شویا از لحاف دوزی بپرس حتما بهتر راهنماییت میکنن اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
dokhimarii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 542 الان بهترین راه حل هوا دادنه . آفتاب بنداز بره . پشمیه؟ آره دوختم با متقال الان روشو نکشیده بودم فعلا الان از توش موریانه در میاد
dokhimarii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 542 حتما پشمیهبیب میگن همچین چیزیبرو عطاری نفتالین بگیر بزار توشیا از همون عطاری بپرس مطمئن شویا از لحاف ... داخل پشم ها بزارم دوخته شدن یا وسط کمد دیواری که گذاشتم بزارم
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8987 داخل پشم ها بزارم دوخته شدن یا وسط کمد دیواری که گذاشتم بزارم نمیدونم فکر کنم لای تشکها بذاری لازم نباشه باز کنیشونبازم از لحاف دوزی یا عطاری بپرسیا تونت تحقیق کن اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
dokhimarii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 542 نمیدونم فکر کنم لای تشکها بذاری لازم نباشه باز کنیشونبازم از لحاف دوزی یا عطاری بپرسیا تونت تحقیق کن یکیشو باز کردم از اول بشورم ولی کم نیست که 🤦
مونانظری عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 23764 آره دوختم با متقال الان روشو نکشیده بودم فعلا الان از توش موریانه در میاد خب اگر میشه پشم و دوباره بده بشورن اگر نه همون افتاب
مونانظری عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 23764 حوض باشه راحت تره .بنداز توش قشنگ خیس بخوره . بعد .من باشم جون ندارم. پشمالو ول میدم. از بیرون تشک مهمان میخرم
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8987 بید درستهحشره ی بیدنوشته بود سرکه اسپری کنیدعصاره میخک اسپری کنید و یا میخک بذاریدچوب دارچین بداریداز اینا فراری هستن و همون گلوله نفتالین اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8987 اگ جا داری پهن کن تو افتاب ب این داغینصفشون ک از بین میرن حتما اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
dokhimarii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 542 حوض باشه راحت تره .بنداز توش قشنگ خیس بخوره . بعد .من باشم جون ندارم. پشمالو ول میدم. از بیرون تشک م ... تازه خریدم پشم ها رو دوختم برا جهیزیمه