2777
2789
عنوان

کیا خونه ندارن

426 بازدید | 13 پست

کیا بعد از چندسال زندگی هنوز خونه ندارن ما که امسال پول پیش مون کم بود مجبورشدیم بیایم توسوییت حیاط خونه مادرشوهر دیگه ازپس مستأجری برنمیایم خونه دار شدن پیش کش....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال همینجا بشین سختی بکش بالاخره خونه دار میشی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مستاجرم دنبال خونه میگردیم برا خرید ولی شوهرم پاشو کرده تویه کفش همین اپارتماتی ک الان هستیم بخریم من از همسایه های کولی وسلیطش خوشم نمیاد میخوام دورشم برم یور دیگ

سلام دردت به جونم 

ما هم بعد از سی سال زندگی هنوز خونه نداریم

دلم از دست پدرم و مادرم خونه که چرا پول پس انداز نکردن قرض و قوله کنن یه آلونک بخرن

به همه پول دادن 

همه ماشین دار و خونه داز شدن 

ما هنوز داریم سماق مک میزنیم

انشاالله خونه دار میشی عزیزم 

همون جا بمونید فعلا 

کم کم پول پس انداز کنید 

طلا بخرید تا چند سالی 

آخرش هم یه وام بگیرید 

انشاالله که بتونید بخرید 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
مستاجرم دنبال خونه میگردیم برا خرید ولی شوهرم پاشو کرده تویه کفش همین اپارتماتی ک الان هستیم بخریم م ...

مردا همینن

همه زهره ترک میشن اسم اسباب کشی میاد

بارش رو دوش ماست

اونا میترسن

مردا همیننهمه زهره ترک میشن اسم اسباب کشی میادبارش رو دوش ماستاونا میترسن

باردارم میخوام زودتر تکلیف خونه مشخص شه اقاهم لجبازی میکنه خانوادن پیشمن قربونش برم گفتن نگران نباش کمکت اسباب کشی میکنیم