2777
2789

من دوماهه با پارنترم کات کردم 

چند روز پیش رفتم آزمایشگاه جوابمو بگیرم کارمند ازمایشگاه از من خوشش اومد حتی هزینه ازمایشم سه میلیون شد برگشت گفت من اینجا به عنوان کارمند امتیاز دارم تو کارت نکش من از امتیازم کم میکنم

گفتم چرا گفت من ازتون خوشم اومد اگه ممکنه باهام اشنا بشیم منم چون مجرد و سینگلم گفت بزار یه فرصت بهش بدم.پسفرداش قرار گذاشتیم با ماشین اومد دنبالم بریم رستورانی جایی حرف بزنیم گوشیش زنگ خورد فهمیدم زن داره😱😱😱تو ماشین جیغ و داد کردم که عوظی اشغال تو زن داری گوه میخوری به من پیشنهاد میدی برگشته میگه بابا تو در مقابل زنم مانکنی در مقابلش حوری هستی اون ۳تا زاییده از قیافه و هیکل دگ افتاده وای اینو گفت کم مونده بود غش کنم بچه هم داشت عوظی😐😐😳😳از ماشین پیاده شدم بلاکش کردم، شب با یه خط دگ بهم پیام داده اگه طلاقش بدم تو زنم میشی ، واقعا ادم چقدر میتونه وقیح باشه؟ دلم میخواد به زنش بگم اینارو. ازمایشگاه ادرس خونه یا شماره زنشو بهم نمیده نه؟

اینم بگم خیلی جوون بود اصلا بهش نمیخورد زن داشته باشه چه برسه بچه

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

ب حراست و رئیس اون آزمایشگاه پیاما رو نشون بده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف تو شرف همچین مردایی اینا اصلا مرد نیستن نرن نر

بیچاره اون کسی که با هزار تا ارزو زنه این لجن شده و از عمر و جوونی و زیباییش زده بچه بیاره واسه این بی همه چیز