2777
2789

خیلی. اگه مشتری مدار باشی کارت خوب باشه اره 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

من با یک گل فروشی قرار داد بستم که هر سه روز برای اتاقم و آشپز خونه و میز توالت گل بیارن 

و بعد از سه روز پژمرده شدن مجدد گل های جدید میاد 

کلی هم هزینه ش میشه

پس به نظرم در آمد شون عالیه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
مرسی جواب دادی یعنی توی این روزا که مردم دغدغه مالی دارن افراد برای گل حاضرن هزینه کنن؟

یکی از آشناهای ما تو این کار نسبت به همه جای شهر ارزون میده تنوع هم زیاد داره، اخلاقش هم خوبه، قشنگ خودش تونسته بکشه بالا

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

یکی از آشناهای ما تو این کار نسبت به همه جای شهر ارزون میده تنوع هم زیاد داره، اخلاقش هم خوبه، قشنگ ...

چقدر خوب همیشه فکر میکردم ضرر و زیان گل زیاده و شاید سود قابل توجهی نداشته باشه

چه خوووب خوشحال شدم مکانش حتما باید جای خوب و معتبری باشه؟

ممنون 🌹

این گل فروشی که گفتم توی الهیه س 

اما فکر نمیکنم مکان یا محل گل فروشی تفاوت چندانی داشته باشه توی در آمد شون ، وقتی یک شاخه رز ۱۵۰ هزار تومان هست و توی مناسب هایی مثل ولنتاین تا دویست هزار قیمتش میره بالا 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
بله من با یک گل فروشی قرار داد بستم که هر سه روز برای اتاقم و آشپز خونه و میز توالت گل بیارن و بعد ا ...

چون قرار داد بستین و مشتری ثابت هستین کمتر حساب می کنن یا همون مبلغ اصلی رو میگیرن؟ 

ممنون 🌹این گل فروشی که گفتم توی الهیه س اما فکر نمیکنم مکان یا محل گل فروشی تفاوت چندانی داشته باشه ...

تشکر از حس خوب پیامتون

شما گل ها رو با پیج می بینید و انتخاب می کنید یا به میل خودشون میفرستن؟

اره شهر ما یهو زیاد شد یدونه بود اینقد کارش رونق داش هنوز سرش شلوغه اسم در کرده

مرسی عزیزم تصورم این بود مردم بیشتر برای پوشیدن و خوردن هزینه می کنن توی گرونی الان

من خودم عاشق گل هستم 

همین آشناتون با سرمایه بالا شروع کرده؟

نه

مرسی عزیزم تصورم این بود مردم بیشتر برای پوشیدن و خوردن هزینه می کنن توی گرونی الانمن خودم عاشق گل ه ...

دیگه خیلی از مراسما مجبورن ولی نه الان میبینی یکی مغازه چیزی میزنه همینجور سبد سبد براش گل میارن بااینکه گرونه میتونن شکلات ببرن