2777
2789
عنوان

دیگ داره دیوونم میکنه

215 بازدید | 13 پست

من قبل ازدواجم با ی پسر دوست بودم و قصدمون ازدواج بود ک نشد 

من با یکی دیگ ازدواج کردم و ی پسرکوچولو هم دارم 

موقعی ک شوهرم اومد خواستگاریم من همه چیزو بهش گفتم ختی داستان پسره رو

از وقتی ازدواج کردیم همیشه ب نوعی این موضوع رو برام یادآوری کرده

خونه من ی شهر دیگه س خونه پدریم  شهر دیگ

صبح راه افتادیم ک بیایم خونه پدریم 

من همیشه تو ماشین آهنگ گوش میدم 

یکی از آهنگا این بود: خاطرات تو رو چ خوب چ بد حک می کنم

بعد هیچی دیگ تو راه نزدیک بود تصادف کنیم

من باید چ کاری انجام بدم ک شوهرم متوجه بشه من ولس خاطر این آهنگ رو گوش میدم ک  صرفا حوصله م سر نره 

وگرنه غیر این ده تا آهنگ دیگ هم بود

ی ساعت پیش رسیدیم خونه پدریم 

هی دم ب دیقه شوهرم گیر میده ک این چی بود تو گوش کردی

ی راه حل بگین 

موندم واقعا

من دو هفته بود خانوادمو ندیده بودم اومدم حالم خوب شه ک ایشون اینطوری میکنه 

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید بهش میگفتی بعضی ادما گذشته پرستن و این موضوع رو به همه جای رابطه ربط میدن 

الانم که میبینی اینجوری و درست نمیشه گوشیت یا فلش ماشین رو پر از اهنگای شاد کن همشونم اول گوش کن بعد بریز که دعواتون نشه

ببرش مشاوره

نمیره💔

میگه خواهرم(خواهرشوهر من) روانشناسه خودش ب مشاوره احتیاج داره

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨
لازم نبود داستان خودتو پسره رو بگی مزدا جنبه ندارن

اگ یکی دیگ بهش میگف بدتر بود ک

نمیره💔میگه خواهرم(خواهرشوهر من) روانشناسه خودش ب مشاوره احتیاج داره

خودت برو

ببین شاید راه حلی داشته باشه

یجا میخوندم سه سال زمان لازم داره تا از ذهن اونا پاک بشه و توی این سه سال باید خاطرات مثبت رو انقدر زیاد کنی که جایگزین بشه

مثلا بیرون که هستین یدفعه ای بهش بچسب بگو یکی بد نگام کرد میحوام بدونه من با تو ام. یا هزاربار برگردم عقب باز انتخابم تویی. بهترین مردی. ازین مدل حرفا

خودت بروببین شاید راه حلی داشته باشهیجا میخوندم سه سال زمان لازم داره تا از ذهن اونا پاک بشه و توی ا ...

مرسی بابت راهنماییت💗