باقالی پاک کرده و با چند حبه سیر بسته به میزان باقالیت داره, سیر و هم میتونی خورد کنی هم له کنی ولی رنده نکن, و یکم شوید تر خرد شده)( زیاد نریزیا, خیلی کم که باقالی خورشتت فقط نشه شوید, با نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزار رو گاز اول یکم بدون روغن تفت بده که ابش گرفته شه بعد روغن بریز البته من کره میریزم که خیلی خوشمزه تر میشه, بزار خوب سرخ شه بالا سرش باش و مدام هم بزن ولی باقالیات له نشن, یکم که سرخ شد ترش اب جوش بریز تا حدی که فقط روش و اب بگیره زیاد نریز که بی مزه میشه, اب و جه ریختی تخم مرغ و توش بشکون و درش و بزار رو شعله خیلی ملایم بزار تا جابیفته, زود حاضر میشه و مواظب باش که باقالیات له نشه, من این مدل درست میکنم هم شمالیاش دوست داشتن هم غیر شمالیاش, یکی دوبار درست کنی دستت میاد همه چیز,