2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هم اتاقی اهل رشت داشتم یه بار از خونشون آورده بود مزش هنوز زیر دندونمه.  یادم بدین لطفا &nb ...

باقالی پاک کرده و با چند حبه سیر بسته به میزان باقالیت داره,  سیر و هم میتونی خورد کنی هم له کنی ولی رنده نکن,  و یکم شوید تر خرد شده)( زیاد نریزیا,  خیلی کم که باقالی خورشتت فقط نشه شوید,  با نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزار رو گاز اول یکم بدون روغن تفت بده که ابش گرفته شه بعد روغن بریز البته من کره میریزم که خیلی خوشمزه تر میشه,  بزار خوب سرخ شه بالا سرش باش و مدام هم بزن ولی باقالیات له نشن,  یکم که سرخ شد ترش اب جوش بریز تا حدی که فقط روش و اب بگیره زیاد نریز که بی مزه میشه,  اب و جه ریختی تخم مرغ و توش بشکون و درش و بزار رو شعله خیلی ملایم بزار تا جابیفته,  زود حاضر میشه و مواظب باش که باقالیات له نشه,  من این مدل درست میکنم هم شمالیاش دوست داشتن هم غیر شمالیاش,  یکی دوبار درست کنی دستت میاد همه چیز, 

ممنون میشم برای 

سیرش و زیاد نزنیا,  یبار درست کنی دیگه کم و زیاد همه چیز دستت میاد,  من چونچهمیشه باقالی و چشمی استفاده میکنم مقدار دقیق بهت ندادم,  ولی راحته

ممنون میشم برای 
باقالی پاک کرده و با چند حبه سیر بسته به میزان باقالیت داره,  سیر و هم میتونی خورد کنی هم له کن ...

ممنون. شوید باید حتما تازه باشه؟

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍
ممنون. شوید باید حتما تازه باشه؟

نه منظورم اینه که شوید خشک نشده,  فریزری هم باشه خوبه,  البته خیلیا از شوید خشک استفاده میکنن ولی خوب مسلما اون طعم و نداره,  من خودم همیشه شوید خورد میکنم میزارم فریزر استفاده میکنم بازم بهت میگم زیاد نریزیا مثلا برای خودت میخوای طو نفره درست کنی حدود یه قاشق هم کمتر

ممنون میشم برای 
ننیشه باقالی و شوید خشک باشه و بعد حتما باید باقالی محلی باشه ؟

چرا میشه,  باقالی خشک و بزار خیس بخوره و بعد پوست بگیر,  با باقالی کشاورزی هم میشه که یکم طعمش شیرین میشه,  خیلیارم دیدم با یه سری باقالیهای دیگه درست میکنن ولی خوب طعم باقالی اصلیش و اونم ترش خیلی فرق داره,  ماهم تو زمستونا که اون باقالی و نداریم یا فریز نکردیم از همونا استفاده میکنیم

ممنون میشم برای 
نه منظورم اینه که شوید خشک نشده,  فریزری هم باشه خوبه,  البته خیلیا از شوید خشک استفاده می ...

خوبه پس یه مقدار فریز می کنم. سبزی تازه خریدن سخته برام

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍
چرا میشه,  باقالی خشک و بزار خیس بخوره و بعد پوست بگیر,  با باقالی کشاورزی هم میشه که یکم ...

اخه ما سمت غربیم همیشه باقالی نیست واسه همین خشک میکنیم چند سال پیش این غذارو تو شمال خوردم ولی هنوز مزش زیر زبونمه و نتونستم درست کنم ممنون از دستورت

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...