2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

603 بازدید | 14 پست

سلام مامانا وقتتون بخیر

ببخشید ی سوالی داشتم 

من امروز صبح تست بی بی چک دادم مثبت شد در حالیکه قرص اورژانسی هم خورده بودم 

چون خودم بچه کوچیک دارم دیگه نمی‌خوام حامله بشم چیکار کنم بعد دکتر برم واسم میندازن؟؟؟

منم با اورژانسی باردار شدم و خودخواسته سقط کردم چون اصلا بچه دیگه نمیخواستم

اگر چند سال بعد قصد بچه دار شدن داری نگه دار

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا کسی راهکاری واسه قتل نمیده . تصمیم باخودته .

برو تیتر بتا بده با فاصله ۴۸ ساعت هم تکرارش کن ،تا از سلامت بارداریت مطمین بشی .

متاسفانه قرص اورژانسی جلوی بارداری رو نمیگیره ، من  با قرص اورژانسی باردارشدم که خارج رحم بود و منحر به ناباروری شد واسه همین میگم زودتر بری ازمایش تا سلامت بارداری رو چک کنی .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

نمیدونم حکمت خدا چیه ک بعضیا مث من با صدتا دوا درمون گیرشون نمیاد . بعضی ها هم ک نمیخوان با جلوگیری هم گیرشون میاد 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

چقدر منم دلم میخواد ناخواسته باردار بشم،عزیزم این بچه ای ک تو شکمته با اون بچه ای ک الان ب دنیا اومده و داری بزرگش میکنی هیچ فرقی نداره،ایا میتونی بچه ای ک داریو الان از بین ببری؟پس سقط بد قتل هیچ فرقی نداره،میدونم خیلی سخته منم وافعا بچه هام بزرگن خسلی عصبیم و خسته از دستشون ،ولی اگه ناخواسته باردار شم ک حیلیم دوستدارم حتمن نگهش میدارم

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم حکمت خدا چیه ک بعضیا مث من با صدتا دوا درمون گیرشون نمیاد . بعضی ها هم ک نمیخوان با جلوگیری ...

ایشاللع عزیزم ب حق امام حسین ی نینی خوشگل بیاد تو دلت ب زودی زود

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشاللع عزیزم ب حق امام حسین ی نینی خوشگل بیاد تو دلت ب زودی زود