2777
2789
عنوان

تو چشمام خیره شد و من با دنیای دخترونگیم خدافظی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 36 پست

خودمو تو آینه نگاه کردم 

چشمای آبی تیله ایم 

لبای قلوه ای و پوست سفیدم همراه با موهام طلاییم هارمونی خاصی رو باهم ایجاد کرده بودن 

از این فکر بیرون اومدم و یه بوس واسه خودم فرستادم و خوشحال و سرحال سوئیچ لامبورگینیمو برداتم و به سمت دانشگاه حرکت کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که دیدم از لای در با یه لبخند تمسخر آمیز داره نگام می‌کنه نفسم تو سینه حبس شده بود و نمی‌تونستم قدم ...

داشت بهم نزدیک میشد صدای نفساشو که مثل خرناس بود می‌شنیدنم خدایاا این دیگه بووود 

فاصلمون به اندازه یه بند انگشت بود نفسای داغش گردنمو میسوزوند چشمامو بستم و داغی لباشو رو لبام حس کردم...

خودمو تو آینه نگاه کردم چشمای آبی تیله ایم لبای قلوه ای و پوست سفیدم همراه با موهام طلاییم هارمونی خ ...

داشتم ماشینمو پارک میکردم که یه ال نود از پشت بهم زد با حرص از مازراتی مشکیم پیاده شدم و دست به کمر رفتم سمتش یه پسر ریشو دکمه هاشم تا یقه بسته بود از ماشین پیاده شد ....

داشت بهم نزدیک میشد صدای نفساشو که مثل خرناس بود می‌شنیدنم خدایاا این دیگه بووود فاصلمون به اندازه ی ...

با ولع می‌بوسید 

بغض گلومو گرفته بود ترسیده بودم اما یه چیزی مانع میشد تا پسش بزنم 

چشمای خیسمو باز کردم دیدم داره نگام می‌کنه خجالت زده سرمو انداختم پایین 

با دوتا انگشتش چونمو گرفت تو دستش و مجبورم کرد تو چشماش نگاه کنم 

می‌تونستم برق رضایت و پشت چشمای مغرورش ببینم ....

دختره چندش به قدد بلندش چشم داشتتتتتت

داشت با موهای بلوندش که با صورت برنزش هارمونی خاصی داشت ور میرفت و عشوه کنان اومد سمت آراد کیاراد و تو بغلش ولو تلو شد دست برد پشت گردنش 

با پوزخند یه نگاه به دختره چموش الناز کردم و یه نگاه پرحرص به آراد کیاراد که حساب کار اومد دستش و دختررو پرت کرد زمین 

داشت با موهای بلوندش که با صورت برنزش هارمونی خاصی داشت ور میرفت و عشوه کنان اومد سمت آراد کیاراد و ...

پارازیت :

من سلامتیموووو مبخاممممم کاش برگردم به دوره این رمان ها اون مدت سالم بودممممم

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

با ولع می‌بوسید بغض گلومو گرفته بود ترسیده بودم اما یه چیزی مانع میشد تا پسش بزنم چشمای خیسمو باز کر ...

لباسامو تو تنم جر داد و پاره کرد بغض گلومو گرفته بود ولی حس خاصی داشتم که باعث میشد منم همراهیش کنم 

یهو به خودم اومدم و گفتم همتااا داری چیکار میکنیی خواستم جیغ بزنم که دهنمو گرفت و آروم در گوشم جوری که نفسای داغش تحریکم میکرد گفت هیششش از الان تو دیگه فقط مال منی و حق نداری از کنار من جم بخوری که زیر دلم پر شد و من با تموم دنیای دخترونگیم خداحافظی کردم