2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای با یکی حرف بزنی روانشناس 

اگه فکر میکنی اختلالات روانپزشکی داری از افسردگی اضطراب پانیک برو تااااااا بداش داری روانپزشک همراه با روانشناس چون قرص تنها اثر نداره

شما به روانشناس مراجعه کن چنانچه نیاز به دارو داشتی به روانپزشک جهت تجویز دارو معرفیت میکنن 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بستگی داره عزیزم..روانشناس با حرفاش حالتو خوب میکنه..ولی روانپزشک اجازه تجویز دارو رو اره..بهرحال بستگی ب نوع مشکل هس ..اگه بیماری زیاد باشه..درهر صورت وقتی تحت نظرروانپزشک قرار میگیری باید پیش یدونه روانشناس خوبم بری

اگه میخوای با یکی حرف بزنی روانشناس اگه فکر میکنی اختلالات روانپزشکی داری از افسردگی اضطراب پانیک بر ...

من باید مشکلاتمو بگم

روانپزشک که نمیشینه حرفامو گوش کنه

البته روانپزشک هم نیازه

بستگی داره عزیزم..روانشناس با حرفاش حالتو خوب میکنه..ولی روانپزشک اجازه تجویز دارو رو اره..بهرحال بس ...

فک میکنم روانشناس با توجه به حرفام بهتر تشخیص میده که پیش روانپزشک برم یا نه