2777
2789

بچه ها این داستان یه قضیه ای داره 

من از بچگی هوش و حافظه ام خیلی قوی و خوب بود که البته الانم اینطوریم 

از یه طرف دیگه هم به نقاشی شدیدا علاقه داشتم ( از دو سالگی خیلی قشنگ نقاشی میکشیدم)

وقتی که کلاس نهم رو تموم کردم ،همه رشته ها رو الف آورده بودم و خیلی درسم قوی بود 

من عاشق نقاشی بودم و خیلی دوست داشتم برم هنرستان

اما متاسفانه چون اونموقع اضطراب اجتماعی داشتم و خیلی از حرف مردم میترسیدم رفتم رشته انسانی و از یه طرفم مدیر مدرسه که هم معلم ریاضیم بود و هم مدیر و رئیس یک مدرسه بود به من و مامانم گفت اصلا نفرستیش هنرستان خیلی حیفه درس و هوشش خوبه و اینا....و من رفتم رشته انسانی 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 

الان که بزرگتر شدم  دوست دارم برم سمت هنر اما مامانم نمیزاره و میگه باید درس بخونی و این همه برات خرج کردم و توی مدرسه نمونه دولتی درس خوندی و...‌‌. واقعا موندم باید چکار کنم؟ دبیر بشم یا برم سراغ نقاشی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ سالمه تجربی خوندم الان نه تحصیلات خوبی دارم نه هنر خاصی میرفتم هنرستان حداقل ی هنری یاد میگرفت ...

واقعا پشیمونم که چرا اون موقع عقلم رو داده بودم دست چند تا آدم که اونا برای آینده من تصمیم بگیرن😞💔