2777
2789

مشکلی نداره ولی خیلی لاغره

دکتر گفته لوزه هاش عمل میخاد

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من یک ماه میشه عمل کرده یه هفته اول سخته بعد به مرور خوب میشه ان شاا...بسلامتی عمل کنه

خداروشکر که خوب شده الان

عمل سختیه؟.

شما چقدر هزینه کردین؟

پسرمن که تغییری نکرد وزن وهیکلش خوب بود الاانم همونطوری هست ۳ماهی میشه عمل کرده

اهوم 

خداروشکر

نه خیلی لاغره میگم شاید خوب شد

چقدر دستمزد دکتر دادین

خداروشکر که خوب شده الانعمل سختیه؟.شما چقدر هزینه کردین؟

بستگی به سن بچه داره هرچی بزرگتر باشی عملش سخت تره دختر من۱۱سالشه وعملش اذیتش کرد اماقابل تحمل بود ،مثلا تخت بغلی دخترش۳ونیم سالش بود انگار هیچ عملی نکرده و بازی میکرد و..من بیمارستان با بیمه سلامت انجام دادم بینی دخترمم شکسته بود هر دوعمل باهم دوروزم بیمارستان بود ۵۰هزارتومن شد

بستگی به سن بچه داره هرچی بزرگتر باشی عملش سخت تره دختر من۱۱سالشه وعملش اذیتش کرد اماقابل تحمل بود ، ...

چه جالب

تبریز ۲۰ به بالا

بیمارستان دولتی کودکان هم برا ۶ماه دیگه وقت میده

پسرم ۷سالشه

خوشبحالتوناینجا ۲۰ تومن با بالاکجایید شما

خب خصوصی فرق میکنه  ولی بااین حال اگه ما دولتی هم نمیخواستیم عمل کنیم دکتر گفت ۴تومن میشه ولی ما نداشتیم عمل فوری زد برامون همون دولتی 

والااا باید ۲.۳ماهی تو نوبت می بودیم 

خب خصوصی فرق میکنه ولی بااین حال اگه ما دولتی هم نمیخواستیم عمل کنیم دکتر گفت ۴تومن میشه ولی ما ندا ...

درسته اینجا کم کمش باید ۶ ماه نوبت بمونی.همون دکتر دولتی هم تو مطبش دستمزد میگیرع

خب خصوصی فرق میکنه ولی بااین حال اگه ما دولتی هم نمیخواستیم عمل کنیم دکتر گفت ۴تومن میشه ولی ما ندا ...

کدوم شهری

چه جالبتبریز ۲۰ به بالابیمارستان دولتی کودکان هم برا ۶ماه دیگه وقت میدهپسرم ۷سالشه

اصن تا۷سال رایگانه البته فکر کنم بیمارستان اما اگه عجله نداری و نمیتونی هزینه کنی صبرکن همون۶ماه دیگه بیمارستان عمل کن،دختر من چندسال لوزه داشت امسال دیگه عمل کردم ۶ماه صبر کن