2777
2789

من تاحالا خیلی کارا انجام دادم تنهایی از نظر مالی هم وابسته به کسی نبودم فقط تنها زندگی نکردم یعنی خونه جدا نداشتو ولی شهر دور دانشجو بودم تجربه زندگی خوابگاه دارم چطوری کامل مستقل شم کسی تجربه ای داره. چون واقعا باخانوادمم آرامش ندارم

من مستقل نیستم ولی مشتری داشتم که مستقل زندگی میکرد خیلی آه وناله میکرد میگفت کرایه خونه اذیتم میکنه

واقعا سختی خودشو داره ولی من اینجا نه خواب درستی دارم نه آرامش دارم واقعا بهم ریختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم تا حالا ازدواج نکردم . ب نظرم کسی ک طلاق گرفته باز راحت تره بخواد جدا زندگی کنه

منم با خواهرم نمی‌سازم

دیگه کم کم دارم جدا میکنم خودمو

همین ی ساعت پیش ی دعوای حسابی راه انداخت همه همسایه اومده بودن نگاه میکردن از پنجره

سرم داره میترکه , دیگه تحمل بسه