خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
از تلوبیون ببین با نت خونگی رایگانه.الان هست قسمت آخرش برو ببین
اصلا چه روزایی پخش میشه؟ قسمت اخر فصل چند؟ دیشب ساعت دو شب شبکه سه تا جایی پخش کرد که رهی و دخترعمو و زن عموش تو پاسگاه مرزی بودن و ادمای نامادریش دنبالشون میگشتن
الان تو جدول پخش شبکه سه گذاشتن که الان هست ولی شبکه سه داره یه چیز دیگه پخش میکنه
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرشب به جز پنجشنبه ها که خلاصشه.الان فکر کنم تکرار دیشبش داره پخش میشه فردام ۲:۱۵بعدازظهر باز تکرارش ...
الان باید پخش بشه یعنی
ولی شبکه سه داره یه چیز دیگه میده کلا