2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه واضح تر بگی؟

مثلا یکی فحش بده من واکنش نشون میدم. چی رو باید درمان کنم؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نوع رفتار هم باعث میشه؟مثلا سبک رفتارم نسبت به موضوعی چطورهست

بله عزیزم

مخصوصا خشم ادم این موضوع رو بیشتر مشخص میکنه، که مثلا با چه چیزی بیشتر خشمگین میشیم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خوب اگر خارج چارچوب باشه به ارزش زن بودنت تعرض کنه مشکل هست باز؟یعنی حفظ ارزش

منظورتو متوجه نمیشم عزیزم

ولی مثلا یه کسی ادمو مسخره میکنه و ما واکنش تندی نشون میدیم نشون میده که روی مسخره شدنمون حساسیم و باید روی این موضوع کار کنیم

مثلا به این باور برسیم که اون شخصی که مسخره میکنه از درون خالیه و علت این رفتارش کشمکش های درونی خودشه و به شخص ما ربی نداره و خونسردیمون باید حفظ کنیم و واکنش درست نشون بدیم

اگه موضوع مدنظرت رو بهتر بگی شاید بتونم کمکت کنم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch