2777
2789
عنوان

رابطه و بارداری

170 بازدید | 6 پست

خانما من نزدیک ۳.۴ ماهه بخاطر تنبلی تخمدان دکتر قرص ضد بارداری دزوسپتیو بهم داده که مصرف میکنم بعد یکم عفونت هم دارم قرصم رو از شب پنج پریودم خوردم فکر کنم یازدهم بود..الان ۱۱ تا دونه از قرصم رو خوردم امشب رابطه داشتم از قبلش قرصم رو خورده بودم یکم محافظت نشده بود با وجود قرص و اینا احتمال بارداری هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص رو نزدیک به سه چهار ماهه میخورم الان استرس گرفتم 🥲چون عقدم نمی‌خوام اتفاقی بیوفته

نترس دختر هیچی نمیشه تا عقدیم میترسیم حامله بشیم تا عروسی میکنیم دیگه نمیشه😁ولی چون تنبلی داری بعد عروسی اگه شرایط داشتی اقدام کن نزار مث من بشی دیر بشه و بیوفتی تو دکترا

نترس دختر هیچی نمیشه تا عقدیم میترسیم حامله بشیم تا عروسی میکنیم دیگه نمیشه😁ولی چون تنبلی داری بعد ...

میترسم آخه رابطه کامل بود یکمم ریخت قرص خوردم تنبلی رو دارم پرولاکتینمم بالاست یکم با این که قرص میخورم الان میترسم.... انشالله که خدا یه نینی سالم و خوشگل بهت بده عزیزم...هرچی خدا بخواد فعلا هنوز شرایط جور نشده بریم خونه خودمون

میترسم آخه رابطه کامل بود یکمم ریخت قرص خوردم تنبلی رو دارم پرولاکتینمم بالاست یکم با این که قرص میخ ...

نترس مطمئنم باردار نمیشی با این قرصا اصلا ادم تخمک گذاری نداره ولی اگه خیلیی میترسی قرص اورژانسی بخور ک خیالت راحت بشه 

ممنون از دعای قشنگت

نترس مطمئنم باردار نمیشی با این قرصا اصلا ادم تخمک گذاری نداره ولی اگه خیلیی میترسی قرص اورژانسی بخو ...

خواهش میکنم مرسی که شماهم وقت گذاشتین گلم نه دیگه نمی‌خورم اورژانسی رو توکل به خدا