2777
2789
عنوان

خطاب به اتباع کشور لطفا همگی بخونید

1017 بازدید | 28 پست

سلام اتباع افغانستانی

من یک ایرانی هستم

روی سخنم باتوست

با تویی که تا دیروز به عنوان مهمان وارد کشورم ایران شدی ومن ایرانی به رسم مهمان نوازی و جنگ زدگی واوارگی به حکم دینم اسلام وفطرتم تورا پناه دادم تا درکنارمان درکشور زیبایم ایران سکنی گزینی

اما اکنون که بعد از سالیان سال نگاه میکنم

جوانم بیکارشده است

به او تهاجم وتجاوز شده است

برق واب وگاز برایم نه تنها مجانی نیست که کلا نیست

ساعتها درصف نان می ایستم تا شاید نانی هم گیر من بیاید

هرمغازه ای پا میگذارم تورامیبینم

تنها جایی که ما همدیگر رانمیبینیم طلافروشی هاست که شما ما را نمیبینید چون نه دل خوشی برایم مانده ونه بودجه ای

جیبم خالی خالی است

خسته شدم ازبس فرزندم درپارک و مدرسه از فرزندان افعان شما کتک خورده وناسزا شنیده و مریض شده است

خسته شدم وقتی صبحها درب خانه ام راباز میکنم و اولین فردی که میبینم توهستی

مانده ام تو به کشورمن امده ای یا من به کشور تو

تومهمان بودی وحال صاحب خانه شده ای

اکنون این صدای رسای ما زنان ومردان وایرانیان باغیرت

بخصوص شهر شهید پرور صباشهر شاهد شهر  وووووهمه جای ایران را هرکجا هستید بشنوید

ما ۸سال دفاع مقدس کردیم وشهید دادیم

۸سال خون دل پدران ومادرانمان خوردند ما را  که  دهه ی ۶۰ بودیم   نسل سوخته نامیدند بخاطر پیامدهای جنگ وشهادت ودفاع

وحال با آمدن تو ونرفتنت نسل فرزندان من سوخته تر از خودمن هستند

خوب گوش بسپار

به وطنت برگرد خراب یا آباد به من ایرانی ربطی ندارد

باید بروی چون تعلقی به ایران نداری ونخواهی داشت

مردباش وایستادگی کن واز خاکت دفاع کن

توچه بیشتر از خون عزیزان شهید ماداری

مگر خون شما رنگین تر است از شهیدان ما

عرضه دارید بجنگید ودفاع کنید نداریدبااحترام قبل ازهرگونه نزاع ودرگیری ودعوا خون وخونریزی از شهروکشور ما بروید

خودمان راهتان دادیم

اکنون که عرصه برماتنگ شده خودمان بیرونتان میکنیم

ما مردم شهید پرورصباشهرهرگز اجازه نخواهیم داد بچه های شما همپای فرزندان ما درس بخوانند وبه مدرسه بروند

درصفهای طولانی نانوایی خریدهای کلان نان داشته باشید

شما زمانی بدترین وپاره ترین  لباسهابرتن داشتید وما ازسردلسوزی به شما پناه دادیم اکنون چه شده که راحت تر از ما در کشور غریب زادوولد میکنید

وبهترینها راپوشیده بهترین گردشها ومسافرتها رادارید

اری اینست نتیجه مهمان نوازی ما

که درخانه ی خود به خودما زورگویی میکنی

محترمانه شهر را ترک کنید نه به مقصد شهری دیگر درایران که به افغانستان خودتان برگردید

ایرانی ایرانیست

افغانی افغانی

واین دورا هیچ نسبتی باهم تا ابد نخواهدبود جز همسایگی مرزی انهم فقط روی نقشه

بر هر ایرانی باغیرت ودلسوز  واجب است این دلنوشته  را در تمام گروهاپخش کند

به امید  روزی  که تمام اتباع افغانی  به کشورشون برگشته باشند

صلوات

اللهم  صل علی محمد و آل محمد و عجل  فرجهم

انشالله که خیره 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا فرصت کردی بخونی؟ وا میگی

اره والا همشو خوندم  هف ساله اینجا هر روز و شب میخونم  تندخوانیم ماشالله قویه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

واسه کیا گفتی اینارو؟؟؟

اینا تو فضای مجازی هم هم میترسن بگن افغانی هستن اونوقت بیان این طومارو بخونن و مثلا بهشون بر بخوره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

امیدوارم که اینا برن کشور خودشون به خاطر اینا گرونی هم هست برای ما

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

ببین گلم اصلا ایرانیا رو نباید مقایسه کرد با هیج فردی در دنیا.

اگر زمان ۸ سال دفاع مقدس دیدین اینقدر جون فداکا انه پای وطن موندن چون رهبری داشتن که براش جون میدادن . (میخواد به ی عده بر بخوره یا نه مهم نبست واقعیته) 

حرف ایشون حکم بود و انگیزه برای دفاع

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
چته

تو چته؟  افغانی هستی؟🤔