2777
2789
عنوان

خیلی وقته با شوهرم سردیم و جای خوابمون جداست

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم هفته های اولمه امروز از ته دل از خدا خواستم خودش یه جوری بچه رو سقط کنه یا اینکه خود منو ...

خدا نکنه منم از این آرزوها زیاد کردم بعدش پشیمون شدم اصلا به مرگ بچم راضی نیستم ولی حسی هم بهش ندارم خدا از شوهرم نگذره چقدر اولا با بچمو دوس داشتم 😢

خدا نکنه منم از این آرزوها زیاد کردم بعدش پشیمون شدم اصلا به مرگ بچم راضی نیستم ولی حسی هم بهش ندارم ...

من دوازده هفته هستم تو این مدت تا تونسته با رفتاراش با بی توجهی هاش با قهر های الکیش آزارم داده و چه شبایی که تا صبح گریه کردم امروز دیگه واقعا زدم به سیم آخر و از خدا مرگ یکیمون رو خواستم یا اونو بکشه یا منو بچمو باهم 

چهار ساله ازدواج کردیم یه بارم محبت درست حسابی ازش ندیدم 

فکر میکردم باردار شم اوضاع خوب میشه ولی بدتر هم شد 

خدا خودش جواب خودشو مادر جادوگرشو بده 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...