2777
2789

تقریبا سه ساله....

خیلی دعوا داریم خیلی خیلی بهونه گیر شده سر کووووووچکترین مسئله معمولی قیامت و دعوا می‌کنه

بیشتر به خاطر بچم باهاش می‌سازم

دیگه کم آوردم منم نیاز به محبت و توجه دارم.از بس غصه و گریه کردم دیگه حسی ندارم.

اعتقاد به مشاور هم ندارع کوچکترین منطق و صحبتی رو قبول نمیکنه.دیگه همدیگرو دوست نداریم.نمیدونم امیدی بهمون هس یا نه؟شده شما هم اینجوری بوده باشیم بعد خوب بشین؟

خیلی زور میگه خیلی خیلی بددهنی و دعوا می‌کنه چند بار شده کنم زده که البته منم یکساله  دیگه جوابشو میدم و عین خودش رفتار میکنم.

چیکار کنم؟

نمیتونم طلاق بگیرم بخاطر بچه ام

البته یه مدت به خاطر زندگی کردن با مامانش اینا بحث داشتیم ومن خونه مستقل میخواستم بخاطر این موضوع خیلی جدی دعواها کردیم!

به نظرتون درست میشیم

عصبی شدم بیماری عصبیم عود کرده!

خدایا شکر

والا اون بچه ای ک میگی با این جنگ اعصابا بدتر نابود میشه تا جدایی!

یا رابطتونو درست کنید یا حداقل طلاق عاطفی یگیرید تو خونه بهمدیگه کاری نداشته باشید اون بچه چ گناهی کرده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نمی خواهی جدا بشی راهی پیدا کن واسه ساختن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

متاسفم عزیزم ایشالله خدا کمکتون کنه ل زندگیتون محبت و گرمی بده ابجی منم ده ساله ازدواج کرده یه پسر دارع میره کلاس سوم و خودشم معلمه متاسفانه یه شوهر بد دهن روانی داره چند ساله داره تحملش میکنه دیگه فایده نداره داره جدا میشه یه خونه و یه ماسین دارن میخان نصف کنن جدا شن بچه رو پدرش ببره دارن میرن مشاوره  گفتن شیش جلسه بیایید بعد نشد جدا شید 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

آیت الکرسی به آب کتری ب غذا بخون همه بخورید....معجزه میکنه مداوم بخون..بخاطر بچه ها و خودت ...تحمل و صبر خالی فایده نداره....بخاطر بچه فضای خونه رو گرم نگه دار...بخدا من از تو داغون ترم شوهرم اعتیاد داره دوساله جدا میخابه...

ماهم همینم تازه من باردارم الان تو پذیرایی خوابیده از اول ازدواجمون همین بود ☹️ سرد یخ

منم باردارم هفته های اولمه امروز از ته دل از خدا خواستم خودش یه جوری بچه رو سقط کنه یا اینکه خود منو بکشه خلاص شم 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

خدا کمکش باشه.خیلی سخته با بچه طلاق بگیری

بیچاره این ازدواج دومشم بود شانس نداشت

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد