2777
2789

سلام خانوما 

کسایی که به تازگی یا نهایتا سال گذشته سیسمونی تهیه کردن میشه راهنمایی کنید؟ 

لوازم اصلی و مورد نیازش میخوام بدونم 

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️

80تا 100...

خیلی واجبا بخری ک مثلا لباس و پتو و...30درمیاد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال وسایل ضروری و کریر و ساک و اینا شد ۳میلیون،بعد چندماه هم کالسکه دست دوم تمیز و روروعک براش گرفتم از داخل دیوار 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
80تا 100...خیلی واجبا بخری ک مثلا لباس و پتو و...30درمیاد

اووووف پس حدسم درست بود همون 100درمیاد 

چون فقط یه سرویس تخت و کمد قیمت گرفتم 60تومن 

پس تخت و کمدش 60 با وسایل خیلی ضروری میشه همون حدود 100

ممنون 🌹

۱۰ الی ۲۰ میلیون

فقط یه سرویس تخت و کمدش قیمت کردم 60تومن 🤨🤨🤨

فکر کنم بدون تخت و کمد منظورتون بود 20میلیون 🤔