2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم همش تو گوش شوهر

692 بازدید | 30 پست

خانواده شوهرم خیلی فرق می‌زارن بین پسراشون، بردار شوهرمامو همه جوره حمایت میکنن ولی شوهر من و اصلا، بعد کار که پیش بیاد انتظار دارن شوهر من انجام بده 

خواهر شوهرم همش در گوش شوهرم میخونه آی مامانشان پول ندارن وای مامانشان دستشون خالیه، در صورتی که مامانش اینا همه جوره واسه خودشون و اون دوتا پسراشون خرج میکنن، یه وقتایی که پول لازمیم خواهر شوهرم فورا به شوهرم پول قرض میده که مبادا از پدرشوهرم بگیره، شوهرم هم فک می‌کنه چه خواهر خوبی داره،حالا اون دوتا برادراش تا کم میارن پدرشوهرم بهشون میده 

انتظاری ازشون ندارم، فقط میگم وقتی حمایتشون واسه اون دوتا پسراشونه کاراشونم واسه اون دوتا باشه 

این کارای خواهر شوهرم خیلی رو مخه 

پیشنهادی دارین؟

والا باز خوبه خواهر شوهرت خودش بهتون قرص میده 

بعدم پدشوهرت حتما خودش نمی‌خواد بده به این پسرش وعلتش رو خودش می‌دونه وگرنه که خواهر شوهرت چکارش اگه بلد رود نمیذاشتن پدرش به اون ها هم بده باز دلش میسوزه که خودش بهتون میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا باز خوبه خواهر شوهرت خودش بهتون قرص میده بعدم پدشوهرت حتما خودش نمی‌خواد بده به این پسرش وعلتش ...

نه عزیزم حتی اگه اونا هم بخوان بدن خواهر شوهرم انقد تو گوش شوهرم میخونه ندارن ندارن، که شوهرم خودش از اونا نگیره

والا باز خوبه خواهر شوهرت خودش بهتون قرص میده بعدم پدشوهرت حتما خودش نمی‌خواد بده به این پسرش وعلتش ...

اون دو تا به حرف خواهرشون گوش نمیدن بیشتر پدرشوهرمو تیغ میزنن، ولی شوهر من زودباور می‌کنه حرف خواهرشو

الان مشکلت اینه چرا پولو پدر شوهرت نمیده و خواهر شوهر میده؟!

مهم پوله که میاد دستتون حالا خواهر یا پدر ....

یا حرفت اینه باباش بده که پس ندین؟

ولی خواهر بده میشه قرض و باید پس بدین؟

با ابله بحث نمیکنم

الان مشکلت اینه چرا پولو پدر شوهرت نمیده و خواهر شوهر میده؟!مهم پوله که میاد دستتون حالا خواهر یا پد ...

آفرین، دقیقا همینی که گفتی 

میترسه پدرش به ما بده دیگه بهش پس ندیم مثل برادراش 

واسه همین خودش میده چون باید بهش پس بدیم

آفرین، دقیقا همینی که گفتی میترسه پدرش به ما بده دیگه بهش پس ندیم مثل برادراش واسه همین خودش میده چو ...

دوبار از خواهرشوهرت بگیر دیگه پس نده دیگه نمیاد تو گوشه شوهرت بخونه و پول بده بهتون

شوهرتم میشه مثل برادراش بعد اون دیگه از باباش میگیره

البته اگه واقعا دارن و فرق میزارن

با ابله بحث نمیکنم