2777
2789
عنوان

بیاید از سناریو های تباهانه ذهنتون بگید😂✋️🤧 اول خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4875 بازدید | 238 پست
ارهههه.همه دنبالم میگشتن من فقط گریه تو خیابون بعد فکر کردم شب چی کنم و دیگه زنگ زدم به معلمم ..🫠

من یه بار سر یه مسئله ای جدی زنگ زدم به مدیرمون

گفت به من ارتباطی نداره

اصلا نمی دونی چه حالی داشتم🙁🥲🤦‍♀️

انگار شکست عشقی خوردم😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من از نوجونیم مینوشتمالانم همه ناراحتیام، خوشحالیام، حتی احساساتم نسبت به دخترم رو از زمان بارداریم ...

چه مامان اکلیلی و جالبی🥹✨️♥️

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار سر یه مسئله ای جدی زنگ زدم به مدیرمونگفت به من ارتباطی ندارهاصلا نمی دونی چه حالی داشتم🙁� ...

وااااا یییی چ بددد

این معلممون خیلی خوب بود هوای همه رو داشت تنها باهامون حرف می‌زد وقت میزاشت

.

من با معلم هام سناریو زیاد داشتم هعییی

آره غریبه غریبه اسم رمزمون شد😂😂😂والا برا مام تو چارچوبه خواهر 🙁😂وای این خندیدن به زمین و دیوار ...

😁😁😁

من بهش یه کتاب داده بودم بخونه

هنوز دستشه

فانتزیم اینه کتابه رو بدم به خودش. اونم این ترم به یه بهانه ای بهم کتاب بده و این چرخه ادامه پیدا کنه😂

ولی خیلی شوت تر از این حرفاست😑

همون روزی که کتاب دادم بهش کل روز اینجوری بودم😁

اصلا تو دنیا نبودم😂😂😂😂

هی الکی میخندیدم😂😂😂😂😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

تازه‌ه

یادمه دانشگاه بودم فکر فرار زد سرم باز 

بعد میگفتم ی روز وسایلم جمع میکنم میریزم کیف یا نایلکس به بهونه دانشگاه میزنم بیرون میرم ی شهر دیگه پیش ی پیر مرد پیر زن باهاشون زندگی میکنم کاراشون میرسم.

یا میگفتم ۱ خونه میگیرم یکم پولدار شدم ی بچه سرپرستی میگیرم من کار میکنم و اونو بزرگ میکنم.

😁😁😁من بهش یه کتاب داده بودم بخونههنوز دستشهفانتزیم اینه کتابه رو بدم به خودش. اونم این ترم به یه ...

وای کتاب من تو دستای اون واییییییییییی

این صدای پس مغزت بوده😂😂😂

حالا کتابه رو بده حالت بدتره وای این کجا بوده واییییییییییی

تازه‌هیادمه دانشگاه بودم فکر فرار زد سرم باز بعد میگفتم ی روز وسایلم جمع میکنم میریزم کیف یا نایلکس ...

این پیرزن و پیرمرد سناریو دهنی مامانمه😂

هیجانش کمه 😂🙁سریال ترکی زیاد دیدی؟خیلی فداکاری دیگه حداقل بگو به هوش بیام ازم تقدیر کنن😂من تو خیا ...

اصلا اهل سریال ترکی نیستم

یدونه هم ندیدم😂 ولی خب فانتزی مردنم اینجوریه. در راه کسی که دوستش دارم و برای نجاتش مثلا. بی خاصیت نمیرم

سناریو شکست عشقی هم داشتم.اون خیلی اسید بوده😂 البته کلا خیالپردازم و هر وقت بخواد میتونم سناریو بسازم

الهیییییی☹️🥲

میدونی زندگی همینه

آدم دنبال هر چی بدونه بازم زندگیش یه کمبود هایی داره. حالا به هر شکلی. که ممکنه اغلب دست به دامن خیالپردازی شه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
وای کتاب من تو دستای اون وایییییییییییاین صدای پس مغزت بوده😂😂😂حالا کتابه رو بده حالت بدتره وای ای ...

ارههههههه😂

دلخوشیم همون کتابس که ارتباط رو حفظ کنه

ولی خب بستگی داره دیگه🥲

اصلا اهل سریال ترکی نیستمیدونه هم ندیدم😂 ولی خب فانتزی مردنم اینجوریه. در راه کسی که دوستش دارم و ب ...

آره 

به قول یه بزرگی میگفت خیالپردازی جسارت علیه واقعیته

باشد که روزگار بچرخد به کام ما♥️

ارههههههه😂دلخوشیم همون کتابس که ارتباط رو حفظ کنهولی خب بستگی داره دیگه🥲

یه چیزی بگم حستو سرکوب نکن 

از یه جایی اگر از حسش مطمئن شدی بگو

اگه نگی حسرتش تو دلت میمونه

یا حسرت تلاشی که نکردی

بعدش اگه خواست که ان شاءالله آشنایی و ازدواج

اگر نخواست تکلیف مشخصه

آره به قول یه بزرگی میگفت خیالپردازی جسارت علیه واقعیتهباشد که روزگار بچرخد به کام ما♥️

چه جمله ای👌👌

انشاالله❤️

😀😀چ خوب که بهشون میخندی

خنده بر لب می زنم تا کس نداند راز من

الان تو شرایط روحی بدی هستم خنده هام اداست تا مغزم باور کنه و یه کم رهام کنه از نشخوار🥲