2777
2789
عنوان

حالم اصلاااا خوب نیی باشنیدن حرفاش

188 بازدید | 20 پست

شوهرم خونه رو نامرتب دید و قسم خورد حالش ازم بهم میخوره قسم خورد بزور داره تحملم می‌کنه . میدونم دیگ دوسم نداره حق داره بخدا جای اینکه زندگی کنم بفکر جمع کردن گنداش بودم خاک تو سرم خاک تو سرم هیچوقت هیچکسو نداشتم ن دوستی ن خانواده درستی شوهرم حق داره . من مشکل دارم خونم هیچوقت ب دلم نیست همیشه نامرتبه مثل سگ جون میکنم برا دوسه تومان با ی بچه میرم سرکار نمیرسم ب زندگیم.  نمیدونم چ مرگمه دست ب وسایلم نزنم خراب میشن وسایل سالم ندارم دلم ب چی خوش باشه شوهرم دلش ب چیم خوش باشه ن ب خودم میرسم  ن ب زندگیم ن ب بچم ن شوهرم حق داره تواین گرما آب تویخچال نباشه همه چی بهم بگه حق داره ولم کنه من بلد نیستم من زنونگی ندارم من ناز ندارم من سیاست ندارم من اصن آدم نیستم هروز یچیزی خرابه هررروووز خستم بخداااا خستم دخترم ی لباس مناسب ندارع  خودم بدفرم بد لباس شلخته ب زندگیم نمیرسم خستمم و غلطی کنم ب کی بگم  بی عرضم شوهرم همیشه بم میگ بی عرضه بخدا راس میگ بهم میگه بی ارزش راس میگ من اصن آدم نیستم ک حق زندگی داشته باشم من ی احمقم  ک هیچوقت پیشرفت نکرد حق داره مقایسه کنه منو با زنای رفیق‌اش حق داره با حسابدار شرکت ک دختره محرده منو مقایسه کنه کم آوردم من شکستمممم من بریدم کم اوردممم خستم دیگ از اتفاقاتی بد از  هرکسی ک غرورمو شکوند خستم اگه من نابودم الان دست رنج خودشونه مگ میشه 7سال پاره بشی و نابود نشی چ انتظاری داره ازم هرکس دیگ بود تاالان رفته بود  همه ریدن بم از بچگی هیچکس منوندید توسری خور بودم  مسخرم میکردن  پیشرفت همه رو دیدم  حسرت لباس کیف و کفش متاهل شدم پشتش موندم برا قرضاش چک میکشید پشتش بودم نخوردم نپوشیدم ک فشار بش نیاد  حقمه بهدا حقمع من از خودم زدم حقمع

بشین سرخونه زندگیت و سرکار نرو

خونه زندگیتو مرتب کن تا نتونه بهونه بگیره

غذهای مورد علاقشو بپز

اینکه میگی لباس ندارین چون بهتون پول نمیده؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو سرکارشوهرت اگه باعرضس خودش، همه چیو براتون فراهم کنه

میترسم از کارنکردن میترسم یروز حسرتشو بخورم  وقتی توخونم میبینم  وسیله و اساس ندارم بدتر اذیت میشم 

ولی تو مقصر نیستی هاااااا

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بشین سرخونه زندگیت و سرکار نروخونه زندگیتو مرتب کن تا نتونه بهونه بگیرهغذهای مورد علاقشو بپزاینکه می ...

ن سلیقه ندارم والا همیشه لباس میشورم آخرم لباسامون کثیف میشن زود از پس پخش و پلان های باید بشورم منو دخترمم بدون لباس بچم همش توخونه لخته یکسره خودمم با تابو لباس زیر . حتی بدنمم شیو نکردم خجالت میکشم از زن بودنم

ولی تو مقصر نیستی هاااااا

خوب بودم اینا نابودم کردن خانوادم فامبلام شوهرم رفیق‌اش همکاراش . شهر غریب . وقتی دیدم پیشرفت نکردیم داغون شدم میگ زن فلانی ظوهرشو کشیده بالا چجور بکشمش بالا منننن  ی دندون درست نکرد ازم توهفت سال ی آرایشگاه نرفتم ابروهام داغونن  حق دارع

ن سلیقه ندارم والا همیشه لباس میشورم آخرم لباسامون کثیف میشن زود از پس پخش و پلان های باید بشورم منو ...

عزبزم حس میکنم افسردگی داری

شرایط رفتن پیش مشاور رو داری؟

لطف کن دیگه سرکار نرو و ی مدتی ب خودت و خونت برس

نیاز نیست شیو کنی برو لیزر

لیزر کل بدن تیتانیوم الان۵۰۰_۷۰۰عه پول زیادی نیس حالا من نمیدونم وضع مالیتون چطوره

پاشو برو دو سه دست لباس توخونه ی شیک و خوشگل برا خودت و بچت بگیر

اگر برای بچه بخای پیج میشناسم ک معرفی کنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزبزم حس میکنم افسردگی داریشرایط رفتن پیش مشاور رو داری؟لطف کن دیگه سرکار نرو و ی مدتی ب خودت و خونت ...

میترسم از خرید کردن برا خودم میترسم بجای کم بیاریم اینقدر. گشنگی کشیدیم اینقدر سختی کشیدیم میترسم میترسمممم. از خودم بدم میاد می‌دونم لیاقت ندارم. ارزش ندارم کسی ب پاک بمونه کاش عمرم تموم بشه حتی عرضه ندارم خودمم بکشم

عزیزم انقد به خودت بد نگو تو یه انسان فداکاری که ایثارهاش نادیده گرفته شده و ازش قدردانی نشده لااقل خودت قدر خودت و بدون..‌.بنظرم سرکار نرو وقتی شوهرت درک نمیکنه که بیشتر ازین نمی‌رسی تامین مالی وظیفه تونیست اینکه وسیله نیست یا خرابه به شوهرت مربوطه 

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
میترسم از خرید کردن برا خودم میترسم بجای کم بیاریم اینقدر. گشنگی کشیدیم اینقدر سختی کشیدیم میترسم می ...

این حرفارو نزن تو یه بچه داری

بچت یه مادر قوی و با عرضه و شیک میخاد بخاطر بچت هم شده دست بذار رو زانوهات بلند شو

هیچ‌جا هم کم نمیاری اصلا نترس

کم آوردین شوهرت میره قرص میگیره

میدونم اینا تو ناخودآگاهت نقش بسته ولی تا نخای نمیتونی تغییر کنی

اگر میتونی تو یوتیوب سرچ کن و با فیلمای یوگا ی مقداری یوگا تمرین کن خیلی انرژی مثبتی میده بهت

درحد روزی۱۵دقیقه۲۰دقیقه

روزی یه دقیقه بشین جلوی آینه بگو من خوشگلم من قوی هستم من لیاقت بهترین چیزارو دارم

بعد هرروز مدتشو بیشتر کن

عزیزم انقد به خودت بد نگو تو یه انسان فداکاری که ایثارهاش نادیده گرفته شده و ازش قدردانی نشده لااقل ...

شوهرم میگ من یکسره سرکارم. تو خذابشون میکنی بخدااصن دست نمیزنم سرخکنم چن سال بدون استفاده بود یهوزدم برق داخلش داشت می‌سوخت لباسشوییم یسال خریدم صدای جیر جیر میده. میز تی وی کشو از جاش کنده گازم زنگ زده یخچالم پوسیده هیچیییی ندارم دیگ هیچیییی

این حرفارو نزن تو یه بچه داریبچت یه مادر قوی و با عرضه و شیک میخاد بخاطر بچت هم شده دست بذار رو زانو ...

نمیدونم چی بگم بارها برنامه نوشتم ک‌تمیز باشیم خودموخونه و دخترم آخرشم یروز بود ادامه نمی‌دادم خیلی خستک

شوهرم میگ من یکسره سرکارم. تو خذابشون میکنی بخدااصن دست نمیزنم سرخکنم چن سال بدون استفاده بود یهوزدم ...

ببین اگر قرار بود وسایل خونه خراب نشن ک همه کارخونه ها ورشکست میشدن

منم بازم بهت میگم تو باید بری مشاور

با این خجم از عذاب وجدانی ک سرهرچیزی ب خودت میدی،دیوانه میشی آخرش

والا میزتلوزیون ما یه هفته پیش خریدیم بابام تو همون مغازه تا دستش زد گفت آشغاله ولی خب کل بازار همینه مجبوریم بخریم

نمیدونم چی بگم بارها برنامه نوشتم ک‌تمیز باشیم خودموخونه و دخترم آخرشم یروز بود ادامه نمی‌دادم خیلی ...

آزمایش خون و تیرویید بده ببین کم خون نیستی یا تیرویید نداری؟

خستگی مفرط میتونی ناشی از ایناهم باشه