2777
2789
عنوان

حالم اصلاااا خوب نیی باشنیدن حرفاش

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 20 پست
ببین اگر قرار بود وسایل خونه خراب نشن ک همه کارخونه ها ورشکست میشدنمنم بازم بهت میگم تو باید بری مشا ...

شدم توسری خور شوهرم و همه فامیل و غریبه ها همه جامسخرم میکنن همه بم میگن شلخته  صدتا مشاوره برم نمیشه اطرافیانم و تغییربدم بازم داغونم میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدم توسری خور شوهرم و همه فامیل و غریبه ها همه جامسخرم میکنن همه بم میگن شلخته صدتا مشاوره برم نمیش ...

ببین دخترت ی. مادر قوی میخاد

اونا الان تورو مسخره میکنن چندسال دیگه بچتو

وقتی ب خودت و بچت و زندگیت برسی اگرم چیزی خاستن بگن زبونت درازه جوابشونو میدی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
شوهرم میگ من یکسره سرکارم. تو خذابشون میکنی بخدااصن دست نمیزنم سرخکنم چن سال بدون استفاده بود یهوزدم ...

مال همه همینه وسایل خراب میشه دیگه بیمه عمر نیست که.بنظرم شما باید بری مشاور احتمالا افسردگی گرفتی 

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
ببین دخترت ی. مادر قوی میخاداونا الان تورو مسخره میکنن چندسال دیگه بچتووقتی ب خودت و بچت و زندگیت بر ...

راستم میگی . هرچند همین الآنم هیچکس بچمو دوست ندارع سرکارهمه بش غرمیزنن دعواش میکنن بدشون میاد ازش .  خدانگذره از همه کسانی ک دلیل این حال روزمن چ خاسته چ ناخاسته باحرفاشون اینقدر رنجیدن تا ازبین رفتم

راستم میگی . هرچند همین الآنم هیچکس بچمو دوست ندارع سرکارهمه بش غرمیزنن دعواش میکنن بدشون میاد ازش . ...

ی متنی بود میگفت باید این واقعیت رو بپذیری که همه قراره بهت صدمه بزنن

منتها یکی یه سیلی یواش میزنه یکی با مشت میزنه یکی لگد میزنه!

خودت باید خودتو حمع و جور کنی چون قرار نیست همه آدمای دور و برمون آدمای خوبی باشن

اگر پول مشاور نداری کلیپای خودشناسی و روش های قوی کردن خودت و مبارزه با افسردگی رو تو یوتیوب ببین

یا سرچ بزن مقاله بخون

همت میخاد فقد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !