2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا میرفتم به نسبت موسسات دیگه گرون تر بود بعد اگه انلاین برداری ارزونتر از حضوری هست قیمتا رو زنگ بزن بپرس البته الان بخوای تازه بری باید از تابستون بری چون تعیین سطح بهار اسفند بوده

ببین اگه میخوای زبانت خوب بشه اموزشگاه فایده نداره

بنظرم برای کسایی که پایه ضعیفی دارن برعکس خیلی هم خوبه اولش که یه استارتی میزنی یه نظمی به آدم میده از اون حالت سردرگمی در میاد بعدش که لول و ایناش رفت بالا دیگه دستش میاد که میخواد چطور ادامه بده اما در کل مهم ترین چیز اینه که بستگی به خود شخص داره استمرار داشته باشه و چقد میتونه از اون کلاس و تدریس بهره ببره 

بنظرم برای کسایی که پایه ضعیفی دارن برعکس خیلی هم خوبه اولش که یه استارتی میزنی یه نظمی به آدم میده ...

وقتی میتونی کلاس ها انلاین با بهترین اموزشگاه ها فشرده برداری چرا بری وقت خودت تلف کنی تو کانون و اینا با کتا بهای سطح پایین هزار سال طول میکشه تمام کنی

وقتی میتونی کلاس ها انلاین با بهترین اموزشگاه ها فشرده برداری چرا بری وقت خودت تلف کنی تو کانون و ای ...

حرفتون متین ولی من طبق تجربیات اطرافیانم از کلاس آنلاین میتونم بگم بازدهی که توی حضوری داشتن رو نتونستن از طریق کلاس های آنلاین کسب کنن من خودم آنلاین برداشتم هم اینکه استمرار نداشتم اوضاع اینترنت هم جالب نبود نصف حرفای مدرس رو نمیشنیدم سر کلاس های حضوری خیلی راحت میتونی ارتباط بگیری و تعامل داشته باشی و صحبت کنی ولی به هر حال هر کسی یه جوری راحته 

حرفتون متین ولی من طبق تجربیات اطرافیانم از کلاس آنلاین میتونم بگم بازدهی که توی حضوری داشتن رو نتون ...

نه خوب میتونی کلاس ویدیویی بگیری چون من خودم کلا هشتم ضعیف بودم با لینگانو گرفتم الان دارم دوره ایلتس سفیر میرم کلاس دهم