2777
2789
عنوان

این دختر خرابه⁉️این دخترو برای برادرتون میگیرین یا نه⁉️چرا⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲😎🥲😎🥲😎🥲😎🥲😎🥲🙈🥲🙈🥲🥰🙈🥰🙈🥰🙈🥰🙈🥰🙈🥰🙈🥰🙈🌹🥰🌹🥰🌹🤨🌹🤨🌹🤨🌹🤨🤨🌹معاشقه یعنی چی

بوس و بغل

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اولا طرز فکر برادرت مهمه...چون اون دختر میخواد با برادرتون ازدواج کنهدوما هـــــــررر دختری...هــررر ...

من نرفتم

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔

به نظرم کسایی که رابطه نداشتن باید باهم ازدواج کنن و اونایی که چندین بار رابطه داشتن باید با همونطور آدمی ازدواج کنن،چون ناعادلانست دختری که به قوله دست نخوردس مجبوره با پسر لاشی که با همه بوده ازدواج کنه،یا پسری که با کسی نبوده با یه دختر که با همه بوده😑

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

به نظرم کسایی که رابطه نداشتن باید باهم ازدواج کنن و اونایی که چندین بار رابطه داشتن باید با همونطور ...

مواففم

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
این مشکل برای خواهرزادم به وجود اومده اعصابمون خرابه ازدواج کرده نگفته با پسرا رابطه داره نه رابطه م ...

اصلا نرین خواستگاری، به هیچ وجه

اگه دستش تو جیب باباشه بهش پولم ندین، حمایتشم نکنید ببینیم چحور میخواد زن بگیره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من نرفتم

شما چند سالتونه؟

ینی ی صحبت معمولیم با پسرا(چ مجازی چ حضوری)نداشتید؟!

ینی به هیییچ پسری هم فکر نکردید؟!

بـانـوے آریـایـے💙                                                            1400.06.09🤍                                                           

قطعا نه ،چون وقتی خودم دیدگاه منفی نسبت بهش داشته باشم خواه ناخواه با حرفا یا کارهام باعث بهم خوردن ارامش زندگیشون میشم 

ولی اگه برادرم بخواد من سعی میکنم ارتباطم رو محدود کنم ک آسیب نرسونم