2777
2789
عنوان

18معرفی کتاب برای بچه ها با آرسو🌝

203 بازدید | 20 پست

شبتون بخیر

این معرفی کتاب واسه بچه های دو زبانس

اگه احیانا دلبندت بجز زبان شیرین مادریش زبان انگلیسی رو تا حدودی بلده این کتاب مناسبیه

این کتاب لغات سختی نداره .. حتی اگه بچه ها متوجه نشن بعضی از لغات رو از تصاویرش میتونین کمک بگیرین

البته که به دو زبان فارسی و انگلیسیه  ..ولی شما فقط انگلیسیشو بخونین براشون و حتما خودتون‌میدونین که نباید معنی کنید 🤭

واسه ی شروع بنظرم مناسبه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

سری کتابهای پپا پیگ هم هستن که به دو زبان فارسی و انگلیسی چاپ شدن

که بنظرم واسه شروع و برای سن دختر من مناسب نبودن و بچه خسته و کلافه میشه

البته که ما کتابهای پپا پیگ‌رو کلا به زبان فارسی همیشه میخوندیم تو تاپیک های قبلی عکساش هست

تو پرانتز دوباره بگم که :(من اینجا کتابهایی که واسه ی دخترم خریدم و ازشون راضی هستم رو معرفی میکنم ، دختر من ۶ سالشه و از سه سالگیش کتاب میخونیم باهم.تو تاپیک های قبلی همه رو معرفی کردم)

برای استوری بوک مناسب بچه های ۶ سال شما هم اگه پیشنهادی دارید حتما بگین ❤️

تا معرفی بعدی بدروووود ❤️🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرسووو🌝من خواننده خاموش بودم شما بیشتر میومدی سایت آرسو، کتی، هارلی کویین، مرضی😅

بله عزیزم اون روزا هم بیکار بودم هم فضای سایتو دوستامو خیلی دوست داشتم

یهو فازم عوض شد😂

بله عزیزم اون روزا هم بیکار بودم هم فضای سایتو دوستامو خیلی دوست داشتمیهو فازم عوض شد😂

دیگه مامان شدین سرتون شلوغ شده😁

امیدوارم هر جا که هستید سلامت و خوش حال باشید 

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
دیگه مامان شدین سرتون شلوغ شده😁 امیدوارم هر جا که هستید سلامت و خوش حال باشید

❤️❤️❤️ ممنونم‌

همچنین

یاد شماها بخیر .همه خوب بودن الان چیییی.........😑

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یاد شماها بخیر .همه خوب بودن الان چیییی.........😑

❤️❤️❤️ واقعا یاد اون روزا بخیر

عزیزم مشکل رودتون ای بی اس چه علایمی داشت شما هم اسهال بیرون رویی داشتین ؟

نفخ و یبوست گاهی 

گاهیم اسهال

عزیزم کم کاری تیرویید هم داری ؟

نه عزیزم