2777
2789

من نیاسینامید اورینری دارم بافت غلیظ ولی هیارولونیک اسیدش گرفتم مث آب غلیظ نیست شبیه هیارولونیک بالانس تفاوتی تو بافتش ندیدم،برا شما بافتش چطوریه؟

سلام خواستم بگم من جز اونایی ک هیارولونیک اسید اوردینری استفاده میکنن نیستم چون ب گمونم گرونه .  ولی شنیدم‌مارک خوبیه 

چن گرفتی ‌؟

امثال من که زیادی نمیتونن هزینه کنن .

کرم ضد آفتاب عش . با مرطوب کننده My میزنن . 

بعنوان فیشیال صورت هم از وازلین فیروز میخوام استفاده کنم . و گهگداری ماسک زغال سنگ ساخت فرانسه میزنم .

برا پوست هم همین الان ماسک سفیدآب و گلاب امتحان کردم از حق نگذریم بد نبود البته هنو بار اول ه ولی نرمی و سفیدی پوستم کاملا حس کردم ..

میخوام لوسیون بدن فیروز هم بگیرم بزنم میگن خوبه 

ادکلن God girl و کمی عطر کازاموراتی لیرا  فکر کنم فقط تو دسته عطر و ادکلن ی نمه بروزم 😂

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقد دورچشم کافین شو دارم غلیط و عالیههه میشه لطفا بگی این دوتا رو برای چی استفاده میکنی و اینکه ت ...

پس شاید هیارولونیکم فیک اصلا غلیظ نیست بافتش مث بالانس😒

نیاسینامید برا منفذ باز صورت، هیارولونیک ابرسان برا سفتی صورت اینا

من نیاسینامید اوردینری منظم استفاده نکردم و منفذم کم شاید برا همین متوجه نشدم دوباره شروع کردم ، ولی هیارولونیک خوبه قبلا بالانس استفاده میکردم بعد اوردینری گرفتم بافتش ابکی حس میکنم فیک

سلام خواستم بگم من جز اونایی ک هیارولونیک اسید اوردینری استفاده میکنن نیستم چون ب گمونم گرونه . ولی ...

سلام عزیزم ۸۰۰خورده ای گرفتم، کار خوبی میکنی هرچی ب پوستت بسازه خوبه😀 هیارولونیک اسید کلا خوبه بعدش باید ی مرطوب کننده بزنی از صورتت نپره ولی حس میکنم فیک این جدید ک گرفتم

سلام عزیزم ۸۰۰خورده ای گرفتم، کار خوبی میکنی هرچی ب پوستت بسازه خوبه😀 هیارولونیک اسید کلا خوبه بعدش ...

عالی ه . من اسمشو زیاد شنیدم آبجیم خیلی رو پوستش حساس ه و سرمایه گذاری میکنه ولی جالبه هرچی آدم بیشتر توجه میکنه بدتر میشه .نمیدونم شاید من اشتباه میکنم .

ولی خب 

خوبه 

باید ب پوست برسیم وگرنه زود پیر میشیم‌

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

عالی ه . من اسمشو زیاد شنیدم آبجیم خیلی رو پوستش حساس ه و سرمایه گذاری میکنه ولی جالبه هرچی آدم بیشت ...

اره دقیقا هرچی بیشتر میرسی میبینی اونی ک کمتر میرسه پوستش بهتره😂 اره باید رسید

@دختر_گرانبها سلام عزیزم خوبین شمام هیارولونیک اوردینری استفاده میکردین در مورد بافتش توضیح میدین غ ...

سلام عزیزم 

غلیظ هستش 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...