یه راه حل بهم بگین شوهرم بهم خیانت کرده ورابطه هم انگار داشتن چطوری به روی شوهرم بیارم اگه بدونه رمز گوشیش رو میدونم عوض میکنه یه بار به روش اوردم رمزش رو عوض کرد رو انکار کرد چجوری کنم ک انگار یکی بهم گفته خواستم با اکانت دیگه به خودم پیام بدم اسکرین شاتاش رو بفرستم مثلا یکی گفته میترسم بره شکایت کنه بفهمه منم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوش به حالت خیانت دیدی و انقد ریلکسی خدای نکرده من باشم واقعا سکته میکنم
از کجا میدونی ریلکس؟؟از کجا میدونی دو شبه ناراحتم قلبم به زور میطنه احساس سنگینی میکنه سینم حتی خودش دید حالم خوب نیس هی گف چیشده گفتم هیچی .... چون از کی پرسیدم گفتن چیزی نگو بگی پر رو میشه خسته ام
میدونی دیروز ازش پرسیدم خیانت میکنی بهم با وقاحت گفت نه
خب متاسفانه هرکاری بکنی آخرش بازم کار خودشو میکنه مثلا میتونی با مهریه تهدیدش کنی ولی بازم کار خودشو میکنه ولی اینبار خیلی احتیاط میکنه و سعی میکنه شما نفهمی اگه دوست داره و باهاش مشکل دیگه ای نداری از خیانتش بگذر