2777
2789
عنوان

خیانت

353 بازدید | 22 پست

یه راه حل بهم بگین شوهرم بهم خیانت کرده ورابطه هم انگار داشتن چطوری به روی شوهرم بیارم اگه بدونه رمز گوشیش رو میدونم عوض میکنه یه بار به روش اوردم رمزش رو عوض کرد رو انکار کرد چجوری کنم ک انگار یکی بهم گفته خواستم با اکانت دیگه به خودم پیام بدم اسکرین شاتاش رو بفرستم  مثلا یکی گفته میترسم بره شکایت کنه بفهمه منم  چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت خیانت دیدی و انقد ریلکسی خدای نکرده من باشم واقعا سکته میکنم

از کجا میدونی ریلکس؟؟از کجا میدونی دو شبه ناراحتم قلبم به زور میطنه احساس سنگینی میکنه سینم حتی خودش دید حالم خوب نیس هی گف چیشده گفتم هیچی .... چون از کی پرسیدم گفتن چیزی نگو بگی پر رو میشه خسته ام 

میدونی دیروز ازش پرسیدم خیانت میکنی بهم با وقاحت گفت نه

خب متاسفانه هرکاری بکنی آخرش بازم کار خودشو میکنه مثلا میتونی با مهریه تهدیدش کنی ولی بازم کار خودشو میکنه ولی اینبار خیلی احتیاط میکنه و سعی میکنه شما نفهمی اگه دوست داره و باهاش مشکل دیگه ای نداری از خیانتش بگذر

کاربر آقا
از کجا میدونی ریلکس؟؟از کجا میدونی دو شبه ناراحتم قلبم به زور میطنه احساس سنگینی میکنه سینم حتی خودش ...

خب من یه لحظه فکر کردم خیلی ریلکس تایپ کردی 

چون کسی که یه چیزیو با استرس می‌نویسه و ناراحتی 

مشخصه 

به هر حال ببخشید قضاوت کردم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
میدونی ترسو ام از بچگی تا الان فقط بهم گفت صدات در نیار بده و .... الان هم ترسو هستم

همون پس ولی نترس کار خطارو ک شما نکردی

دوسته من این اتفاق براش افتاد اسکرین گرفت و رفت خونه مادرش شوهرشو تهدید کرد ب خانوادت میگمو اینا شوهره ترسید سریع خونرو زد بنامش 

البته اون شوهرش نمیخاس آبروش پیش خانوادش برع

همسر شما چجوریه نمیدونم 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
خب متاسفانه هرکاری بکنی آخرش بازم کار خودشو میکنه مثلا میتونی با مهریه تهدیدش کنی ولی بازم کار خودشو ...

نمیتونم طلاق بگیرم مجبورم بگذرم ولی با رابطه ک داشته نمیتونم کنار بیام من که کم نزاشتم براش چرا اخه    

همون پس ولی نترس کار خطارو ک شما نکردیدوسته من این اتفاق براش افتاد اسکرین گرفت و رفت خونه مادرش شوه ...

🤣به پدر شوهرم گفتم گفت عیب نداره تو ابروت رو حفظ کن و فلان🙃